Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Τα αγαπημένα μας κομμάτια για αυτή τη σεζόν! (Volume 1)


Ρίξαμε μια πρώτη ματιά στις φετινές κολεξιόν των μεγάλων μόδιστρων και επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια. Αν τα βαλάντιά σας δεν επαρκούν μην το πάρετε βαρέως! Αυτές οι τάσεις είναι προτάσεις και μπορείτε να βρείτε ανάλογα σχέδια, χρώματα και μεγέθη σε καταστήματα ευρύτερης κατανάλωσης, τα οποία εμπνέονται εξίσου από τους μεγάλους οίκους οι οποίοι -κακά τα ψέματα- κινούν τα νήματα της πλοκής στο χώρο της μόδας! Απολαύστε!




Gucci: Ο ιταλικός και πολυαγαπημένος οίκος προτείνει χρώματα γήινα όπως το καφέ αλλά και καλοκαιρινά όπως το απόλυτο λευκό. Φουτουριστικές μεταλλικές αποχρώσεις αλλά και χρώματα που πρωταγωνίστησαν και τον χειμώνα (μπλε και φούξια). Φυσικά για άλλη μια χρονιά ιδιαίτερη πρόταση είναι το Navy Look που το προτείνουν σχεδόν όλοι οι οίκοι!
















Alexander McQueen: Το κίτρινο
και το γαλάζιο φαίνεται να προτείνει ο ανατρεπτικός οίκος σε υφάσματα αέρινα και δροσερά! Chanel: Πάντα με την κλασσική υπογραφή που δεν σοκάρει η φετινή κολεξιόν δεν ξεφεύγει από αυτά που μας έχει συνηθίσει (λευκό, ιβουάρ, μαύρο) αλλά και κόκκινο χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι είναι μονότονη! Περιττό να πούμε ότι το μπλε δεν απουσιάζει και από αυτή τη φίρμα...











Hermes: Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γαλλικός οίκος Hermes με τον all time classic συνδυασμό άσπρο- μαύρο και τον ιδιαίτερο αλλά αγαπημένο μπλε-πορτοκαλί. Το πορτοκαλί μάλιστα το βλέπουμε σε διάφορες αποχρώσεις, άλλοτε πιο έντονο και άλλοτε στο χρώμα της τερρακότας. Έντονη η παρουσία και των δερμάτινων ενδυμάτων για τις ψυχρές νύχτες της άνοιξης.













Chanel: O διαχρονικός γαλλικός οίκος διατηρεί την κομψότητά του και φέτος επενδύοντας σε κλασσικές γραμμές και χρώματα, άσπρο και μαύρο (so Chanel but we like it!), χωρίς να αφήσει απ'έξω το μπλε, τα εμπριμέ αλλά και το κόκκινο!











John Galliano: Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον ανατρεπτικότερο καλλιτέχνη της πασαρέλας, καθώς για άλλη μια φορά εκτελεί την αγαπημένη του συνταγή: παίρνουμε τα φετινά χρώματα και τα βάζουμε όλα μαζί φορεμένα σε διάφορους όγκους! Και φυσικά δεν περνά απαρατήρητος!











Givenchy: Άλλος ένας αγαπημένος οίκος που μας προτείνει ξεχωριστά κομμάτια. Λευκό, μαύρο, καφέ αλλά λαδί συνδυάζονται υπέροχα σε ενδύματα με έντονες τις χρωματιστές γωνίες και τη ευρύτερη γεωμετρική σφραγίδα.














Συμπέρασμα: Κανείς δεν σας επιβάλλει να ντυθείτε και να βαφτείτε τοιουτοτρόπως! Όπως και δεν επιβάλλεται πως αν τα αγοράσετε όλα αυτά θα είστε stylish. Σημασία πάνω απ'όλα έχει η προσωπική σφραγίδα στο δικό σας στυλιστικό ύφος! Επενδύστε σε κομμάτι αέρινα, σε μίνι φούστες, σε γήινα χρώματα αλλά και σε αυτά που συνθέτουν τη ναυτική παλέτα (μπλε, μαύρο, άσπρο, κόκκινο, ριγέ, πουά) και μη φοβάστε να τα συνδυάσετε και όλα μαζί, χωρίς όμως υπερβολές. Όπου παλιά βάζατε μαύρο βάλτε φέτος μπλε (ρουά, ηλεκτρίκ, σκούρο). Δεν είναι δύσκολα, ε;

By: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου