Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Χτενίσματα 2010


Τα χτενίσματα έχουν εξελιχθεί από πέρυσι και είναι πιο συναρπαστικό. Οι υφές και τα σχήματα είναι πιο τολμηρά και πιο δραματικά από ποτέ και η τάση στα χρώματα είναι κόκκινα και ροζ. Βλέπουμε ακόμη επιρροή ρετρό από το 50 και νωρίτερα, καθώς επίσης και 80 του πανκ ροκ στυλ λήψης μια μεγάλη επιστροφή. Έτσι για το 2010, αν είστε τολμηρές και με αυτοπεποίθηση ή προτιμάτε τις πιο σοβαρές και ρομαντικές κουπ, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.



short1Κοντή γραμμή

Τα κοντά μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση της νέας σεζόν. Ειδικά εάν θέλετε να δείχνετε νεότερες η κοντή κουπ θα το πετύχει αυτό.

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα εμφάνιση με έντονο κόψιμο ακόμα και με ίσια γραμμή στο πλάι. Μπορείτε επίσης να παίξετε με φιλάρισμα για να κάνετε περιοχές του προσώπου σας, να ξεχωρίζουν ή να ελαχιστοποιούντε.

Το έντονο φιλάρισμα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα, και μπορεί να συμβάλει στην εξισορρόπηση των υψηλών ζυγωματικών. Κάντε μύτες ι ακριβώς πάνω από το επίπεδο των φρυδιών για μια σύγχρονη, προηγμένη ματιά.

short2short3short4short5short6

medium1

Μεσαία γραμμή

Είναι στη μόδα το στυλ που θυμίζει Άγγελους του Τσάρλι. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας φιλάρει τα μαλλιά για περισσότερο όγκο. Πάρτε για παράδειγμα την Τζένιφερ Άνιστον. Ίσια γραμμή αλλά με όγκο. Ακόμα και εσείς που προτιμάτε τις μπούκλες θα δώσετε μια πιο ξεκάθαρη γραμμή και όχι ατημέλητη.

medium2medium3medium4medium5medium6

long1Μακριά γραμμή

Τα μακριά μαλλιά παραμένουν στην κορυφή. Ίσια ή σγουρά. Το μόνο που θέλει το 2010 είναι να δείχνουν φυσικά όχι με πολύ όγκο. Ναι στις μπούκλες αλλα με φυσική όψη όχι στην περμανάντ

΄Οποια γραμμή και αν επιλέξετε τα μαλλιά θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση λεία και γυαλιστερά. Πάντα να χρησιμοποιείτε προστατευτικό θερμότητας

Αποχρώσεις όπως στους τόνους χαλκού ή ακόμα και ανοιχτό ροζ, μπορεί να έχουν το τέλειο αποτέλεσμα.

long2long3long4long5long6

Παρατηρούμε επίσης μια αύξηση του στυλ τύπου emo. Το σίγουρο πάντως είναι οτι το 2010 θα έχει μια πανκ ροκ ματιά το μόνο που χρειάζεστε είναι λακ, χρώμα και τη φαντασία σας!


www.cu2.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου