Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Guide: Έξυπνα αξεσουάρ


Όλες έχουμε από ένα μαύρο φόρεμα που θεωρούμε ξεπερασμένο για να φορεθεί ακόμα μια χρονιά σε βραδιές εξόδου και πολλαπλών κοινωνικών επαφών. Παρολ' αυτά δεν το έχουμε ξεφορτωθεί ακόμα, γιατί ένα μαύρο φόρεμα όσο παλιό και αν είναι, αποτελεί τον ιδανικό καμβά για ένα βραδινό ντύσιμο που μπορεί να γίνει το πιο σικ και σύγχρονο αν εμπλουτιστεί με τα κατάλληλα έξυπνα αξεσουάρ της σεζόν -που μάλιστα κοστίζουν λιγότερο απ΄όσο φαντάζονται οι άλλοι! Τα παρακάτω fashion tips θα σας λύσουν τις απορίες για το πώς μπορεί ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί και να ξαναφορεθεί χωρίς να φαίνεται ποτέ βαρετό ή το ίδιο:


-Με ένα ζευγάρι φανταχτερά (και όχι κακόγουστα) faux σκουλαρίκια το φόρεμα αμέσως αποκτά επίσημο τόνο

-Μια χοντρή στέκα από βελούδο ή σατέν με φιόγκο ή λαμπερές λεπτομέρειες παίζει τον ρόλο ενός κοσμήματος -γι΄αυτό και φοριέται μόνη της, ίσως μαζί με ένα δαχτλίδι- και παραπέμπει στο στιλ της Κέλυ του Μονακό και της Audrey Hepborn.

-Ένα μεγάλο statement κολιέ κοντό σε μήκος (όπως αυτά που παρουσίασαν ο Michael Kors και η Louis Vuitton στις πασαρέλες τους) αμέσως θα δώσει τον χαρακτήρα του σε ένα απλό φόρεμα

- Δυο σειρές από λεπτά βραχιόλια, πολλά σε πλήθος, φορεμένα η μια στο δεξί και η άλλη στο αριστερό χέρι με μια βελούδινη μπαντάνα στα μαλλιά, θα θυμίζει πριγκίπισσα της Ινδίας αλλά και το φετινό look του Fendi που τόσο εντυπωσιάζει.

- Ένα μικροσκοπικό τσαντάκι σε κάποιο έντονο χρώμα είναι και αυτό μια λύση για τη μεταμόρφωση του φορέματος σας.

- Τα δαντελωτά ψηλά γάντια, θα ενσωματωθούν αμέσως με ένα απλό μαύρο φόρεμα, θα το αναδείξουν σε πολυτελές και femme fatale στοιχείο. Τολμήστε τα και δεν θα βγείτε χαμένες!

- Μια ενυπωσιακή ζώνη στη μέση θα κάνει το φόρεμα σας να φαίνεται εντελώς διαφορετικό, σαν καινούριο!

- Ένα εντυπωσιακό μπολερό, έξυπνα διαλεγμένο έτσι ώστε να φαίνεται ότι γίνεται ένα με το φόρεμα και να φοριέται ως μέρος αυτού και όχι σαν ζακέτα, είναι άλλος ένας δημιουργικός τρόπος για να φορέσετε ακόμα μια φορά το μαύρο φόρεμα σας

- Τα χρωματιστά καλσόν παρότι δεν κολακεύουν τους πάντες είναι μια super λύση για φέτος καθώς είναι απολύτως αποδεκτά.θεωρούνται πολύ in fashion

Fashion Tip: Μην συνδυάσετε μεταξύ τους τα παραπάνω αξεσουάρ, διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και κρατήστε τα υπόλοιπα στοιχεία συμβατά με αυτό. Συγχαρητήρια! Το φόρεμα σας έγινε πάλι καινούριο.


http://www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου