Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τί να βάλετε τώρα με τα κρύα..!


Ετοίμασε τον εξοπλισμό και φύγαμε για σκι στα Καλάβρυτα. Τα χιονοδρομικά κέντρα έχουν ανοίξει και οι πίστες είναι έτοιμες και σε περιμένουν. Φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα και πάρε μαζί σου τα σωστά αξεσουάρ και απογειώσου με τα παγοπέδιλα.

Φόρεμα

Μοβ μάλλινο φόρεμα Burberry, www.netaporter.com

Γεγονός είναι πως στον οίκο Burberry ανακαλύπτουμε πάντοτε τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Το μάλλινο φόρεμα με το ζιβάγκο θα σε εξυπηρετήσει μια κρύα μέρα στο γραφείο (ιδανικά συνδύασε το με αν μακρύ και minimal κολιέ και δερμάτινες μπότες) και φυσικά είναι από τα πρώτα πράγματα που θα βάλεις στη βαλίτσα σου για μια εκδρομή στα χιόνια. 


Μπότες


Ασημόχρωμες μπότες  με επένδυση γούνας UGG

Τα μποτάκια της εταιρίας UGG έχουν γίνει η latest μανία όλων μας. Αν και δεν είναι τόσο κομψά, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ άνετα και ζεστά και επομένως ιδανικά για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. 


Γάντια


 

Μαύρα μάλλινα χειροποίητα γάντια Calliope, Rere Papa 65€

Ετοιμάζεις εκδρομή στα χιόνια; Ε! τότε φυσικά το πρώτο πράγμα που θα πάρεις μαζί σου είναι τα μάλλινα γάντια. Στην πιο κομψή εκδοχή τους είναι μικροκαμωμένα και συνδυάζονται ακόμη και με το φόρεμα
που έχεις επιλέξει να φορέσεις στο σαλέ.


Ζιβάγκο


 

Λευκό πλεχτό ζιβάγκο Ralph Laurent blue label, www.my-wardrobe.com

Πρόκειται για ένα από τα πλέον κομψά χειμερινά garments. Το διαχρονικό λευκό χρώμα θα σε εξυπηρετήσει καθώς θα μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με τα περισσότερα από τα ρούχα σου. Στην πόλη φόρεσέ το με μια μίνι φούστα με πιέτες και στο βουνό μαζί με το παντελόνι του ski. 


Μπουφάν


 

Μαύρο παρκά μπουφάν με γούνα Refrigiewear, Shop

Θεωρούσες άκομψα τα παρκά μπουφάν; Κακώς. Μάλλον δεν έδινες σημασία στη λεπτομέρεια. Προτίμησε λοιπόν ένα κομμάτι με μεσάτη γραμμή και με διακοσμητική γούνα. 



Παντελόνι 


 

Παντελόνι για ski The North Face

Βασικό accessory για διακοπές στα χιόνια! Τα ειδικά κατασκευασμένα παντελόνια είναι η καλύτερη επιλογή για να ανταποκριθείς στις αντίξοες συνθήκες του κρύου. 



Κολάν 


 

Γκρι κολάν από βαμβάκι και μαλλί American Vintage

Τα κολάν φέτος φοριούνται ποικιλοτρόπως. Αντικαθιστούν το παντελόνι (σε συνδυασμό πάντα με μακριά τοπ), παίρνουν τη θέση του καλσόν, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν και ως τέλεια warmers καθώς μπορούν εύκολα να φορεθούν κάτω από ένα φαρδύ παντελόνι apres ski. 


www.stylewatch.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου