Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Όμορφα χέρια made in Hollywood


Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη εξήγηση. Οι τάσεις παραδοσιακά ανακυκλώνουν την βασική χρωματική παλέτα ακόμα και αν εκείνη αρνείται να ακολουθήσει απόλυτα τον σφυγμό και την θερμοκασία της εποχής. 

Φέτος, το βαθύ μπλέ, το γαλάζιο και κυρίως το τυρκουάζ παίρνουν το free pass για να συγκαταλεγούν στη λίστα με τα beauty hit της νέας χρονιάς. Τολμήστε το χωρίς ενοχές απέναντι στο all time classic κόκκινο και δώστε funky χαρακτήρα στις πρωινές αλλά και τις βραδινές σας εξόδους.

1. Αν φοράτε μπλε βερνίκι για πρώτη φορά ακολουθήστε την πιο ασφαλή λύση της Mischa Barton και της Agyness Deyn οι οποίες επιλέγουν την Σκουρόχρωμη navy blue απόχρωση.
2. Αν είστε λάτρης των ανοιχτόχρωμων τόνων επιλέξτε το παλ γαλάζιο συνδυάζοντάς το κυρίως με μονόχρωμα ή λευκά τοπ.
3. Επειδή οι συγκεκριμένες αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου συνήθως δίνουν ένα ματ αποτέλεσμα περάστε από πάνω ένα top coat λάμψης το οποίο μπορείτε να ανανεώσετε με μια επιπλέον στρώση μετά από τρεις μέρες αφότου χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά το βερνίκι.
4. Για ένα πιο soft αποτέλεσμα αρκεστείτε σε μια μόνο στρώση από το βερνίκι ώστε το χρώμα να μην είναι υπερβολικά έντονο δημιουργώντας ένα light blue εφέ.
5. Όταν έχετε aqua μανικιουρ σετάρετέ το έξυπνα με χρυσά κοσμήματα στο χέρι και τα δάχτυλα ώστε να το αναδείξετε.
6. Οι dark μπλε αποχρώσεις κολακεύουν κυρίως όσες έχουν ανοιχτόχρωμη έως πολύ λευκή επιδερμίδα.



www.myself.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου