Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

"The 48 hours fashion project": πάρε μέρος και γίνε το νέο αστέρι της μόδας!

Ονειρεύεσαι μια καριέρα στο χώρο τη μόδας; Είσαι στιλίστρια και ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου; Δεν έχεις σχέση με το χώρο της μόδας αλλά όλες οι φίλες σου λατρεύουν το στιλ σου; Έχεις 48 ώρες να ντύσεις το όνειρο σου! Διάβασε παρακάτω όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το "The 48 hour fashion project" που φιλοξενείται στον πολυχώρο Τεχνόπολις στο Γκάζι από σήμερα και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα το όνειρο σου!

Το "The 48 hour fashion project" είναι το πιο ανατρεπτικό και δημιουργικό διαγωνιστικό φεστιβάλ μόδας και θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τι 14 Φεβρουαρίου 2010.


Δήλωσε συμμετοχή στο πιο hot event
του χώρου της μόδας!

Αν μέσα στην οθόνη του μυαλού σου κυριαρχούν σχέδια και εικόνες με άποψη τότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις την ομάδα σου-μάζεψε κολλητές και φίλες που μπορούν να βοηθήσουν- από 2 έως 102 άτομα και ξεκίνησε το παιχνίδι τη δημιουργίας!

Μετά από κλήρωση, αναλαμβάνεις το δικό σου είδος ενδύματος όπου θα διαγωνιστείς και τρία στάνταρντ στοιχεία-έκπληξη, που πρέπει να ενσωματώσεις δημιουργικά σε αυτό! Αναρωτιέσαι πόσο χρόνο έχεις στη διάθεση σου για να αναδείξεις το ταλέντο σου; Η απάντηση είναι 48 ολόκληρες ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων πρέπει να σχεδιάσεις, να ράψεις και να παραδώσεις ένα ολοκληρωμένο ένδυμα με μια και μόνο απαράβατη προϋπόθεση: το σχέδιο, το πατρόν και η τελική εμφάνιση να είναι μια μοναδική και πρωτότυπη δημιουργία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά!

Στις 24 Φεβρουαρίου 2010 όλες οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες του φορεμένες από μοντέλα, και η επιτροπή θα αρχίσει την αξιολόγηση σε μια γκλάμορους επίδειξη μόδας ανοιχτή στο κοινό, όπου με ψηφοφορία, θα βραβευτεί η δική του αγαπημένη fashion πρόταση! Στις 5 Μαρτίου 2010 όπου θα ανακοινωθεί αν είσαι η μεγάλη νικήτρια και θα ξέρεις αν είσαι εσύ αυτή που θα είναι η πρωταγωνίστρια του πιο stylish πάρτι της χρονιάς αλλά και το next big thing στο χώρο της μόδας! Μη χάνεις χρόνο, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Πότε: 12-14 Φεβρουαρίου 2010

Δήλωσε συμμετοχή: www.48hourproject.gr

Τηλ: 210.9638010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου