Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Βρες το κατάλληλο παλτό για το σωματότυπο σου


Το τέλειο παλτό είναι σαν την τέλεια ενυδατική σε βγάζει ασπροπρόσωπη αφού είσαι πάντα κούκλα την πιο δύσκολη εποχή του χρόνου!  Διάβασε παρακάτω πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο παλτό ανάλογα με το σωματότυπο σου που όχι μόνο θα σε κολακεύει -κρύβοντας και αναδεικνύοντας τα κατάλληλα σημεία του σώματος σου- αλλά θα σε βάζει στην καρδιά τη μόδας φέτος!

Με το χέρι στην καρδιά η Τζούλι Μπένζ επιλέγει μακρύ παλτό με ζώνη  αφού ξέρει ότι έτσι τονίζει τη  μεσούλα της και όχι την περιφέρεια  της!
Με το χέρι στην καρδιά η Τζούλι
Μπένζ επιλέγει μακρύ παλτό με ζώνη
αφού ξέρει ότι έτσι τονίζει τη
μεσούλα της και όχι την περιφέρεια
της!
Με καμπύλες: αν όπως και οι περισσότερες ελληνίδες ανήκεις σε αυτή την κατηγορία  στον αγώνα για την αναζήτηση του ιδανικού παλτό θα πρέπει να θυμάσαι δύο λέξεις: μακρύ και ζώνη! Ένα μακρύ παλτό είναι τέλειο αν έχεις καμπύλες και η περιφέρεια σου δεν είναι και το φόρτε σου! Το ιδανικό παλτό αγκαλιάζει τις σέξι καμπύλες σου, πέφτοντας ανάλαφρα επάνω στο σώμα σου! Η ζώνη θα "χωρίσει" τουλάχιστον οπτικά, το σώμα σου και θα τραβήξει το μάτι ακριβώς εκεί: στην υπέροχη μέση σου!

Μικροκαμωμένη: ναι στο κοντό τζάκετ! Γιατί πιστεύεις ότι τα μικρά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια; Φαντάσου το άρωμα να φαίνεται λίγο μέσα σε ένα φαρδύ μπουκάλι! Έτσι και το  τέλειο παλτό για το δικό σου σωματότυπο, είναι αυτό που φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από τους γοφούς σου! Αυτό το κόψιμο θα δώσει την εντύπωση ότι είσαι ψηλότερη ενώ ένα πιο μακρύ παλτό μπορεί να έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα! Αν επιμένεις και θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις ένα μακρύτερο παλτό, φρόντισε να μη φτάνει κάτω από ο γόνατο και συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για κόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Η Κιμ Καρντάσιαν επιλέγει κοντό  δερμάτινο τζάκετ, με το σωστό κόψιμο και δείχνει ψηλότερη αν και  μικροκαμωμένη!
Η Κιμ Καρντάσιαν επιλέγει κοντό
δερμάτινο τζάκετ, με το σωστό κόψιμο
και δείχνει ψηλότερη αν και
μικροκαμωμένη!
Μακριά καπαρντίνα επιλέγει η Αν  Χάθαγουεϊ και φαίνεται σαν να είναι ραμμένη επάνω της!
Μακριά καπαρντίνα επιλέγει η Αν
Χάθαγουεϊ και φαίνεται σαν να είναι
ραμμένη επάνω της!

Μεγάλο στήθος: ο καλός Θεούλης σε έχει προικίσει με υπέροχο μεγάλο στήθος αλλά όταν έρχεται στην επιλογή παλτό, εύχεσαι να μην ήταν τόσο γενναιόδωρος; Μεγάλο λάθος! Το παν στην επιλογή του κατάλληλου παλτό είναι να στρώνει ωραία στο στήθος σου. Φρόντισε το πάνω μέρος του παλτό να μη διαγράφει το στήθος σου αλλά να είναι πιο άνετο. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι αν είναι πολύ εφαρμοστό, το πιο πιθανό είναι να δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα νούμερο μικρότερο! Το σωστό παλτό δεν "κολλάει" πάνω στο στήθος σου αλλά αντίθετα το αγκαλιάζει!

Ψηλόλιγνη σιλουέτα: αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε η καλύτερη επιλογή είναι αναμφίβολα ένα μακρύ παλτό ή καπαρντίνα που φαίνεται τέλεια επάνω σου! Τα πιο κοντά παλτό θα δίνουν την εντύπωση ότι το σώμα σου είναι κομμένο στα δυο, γι ‘αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις το μήκος του να είναι από το γόνατο και κάτω!
 
www.womenonly.gr

1 σχόλιο:

  1. Κι αν η γυναίκα έχει σωματότυπο "μήλο" και η κοιλιά με το στομάχι δεν είναι το φόρτε της, τότε τι παλτό να φορέσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή