Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλοι σχεδιαστές μόδας σχεδιάζουν για την Swarovski

Ο Βρετανός σχεδιαστής Matthew Williamson, η μεγάλη κυρία του design Zaha Hadid, ο αγαπημένος σχεδιαστής της Michelle Obama, Jason Wu και ο εκκεντρικός σχεδιαστής παπουτσιών Nicholas Kirkwood ενώνουν τα δημιουργικά μυαλά τους και μας προκαλούν με τα νέα τους κρυστάλλινα δημιουργήματα.




Ο Nicholas Kirkwood, ο Jason Wu και η Zaha Hadid

Ο οίκος Swarovski συνεργάζεται με τα πιο τοπ ονόματα του χώρου της μόδας και του σχεδίου και παρουσιάζει μια συλλογή γεμάτη λάμψη και χρώματα για την άνοιξη/καλοκαίρι 2010.



«Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα να συνεργαζόμαστε με ταλαντούχους σχεδιαστές, καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο από την μόδα ως την αρχιτεκτονική. Κάθε σχέδιο κρυστάλλινου αξεσουάρ είναι μοναδικό και πρωτότυπο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέσα από την συνεργασία αυτή», δήλωσε η αντιπρόεδρος του Atelier Swarovski, Nadja Swarovski.



Τα σχέδια του Matthew Williamson αποτυπώνουν το πάθος του για τα prints και τα γεωμετρικά σχέδια.

Χειροποίητα αξεσουάρ σε εξάγωνο και τρίγωνο σχήμα διακοσμημένα με τεράστια κρύσταλλα σε έντονα χρώματα, όπως είναι το πράσινο, το βαθύ μπλε, το μωβ και το πορτοκαλί θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή μας.



Τα κομμάτια του Nicholas Kirkwood περιλαμβάνουν δαχτυλίδια, κολιέ και μπρασελέ που θυμίζουν τα nightclubs των 20s.

"Μέσα από τα σχέδια μου ήθελα να συγκεραστώ το ανδρικό με το γυναικείο στοιχεία. Πάντα θέλω να δίνω μια πιο καλλιτεχνική αίσθηση στα παπούτσια που φτιάχνω, και το ίδιο ήθελα να κάνω με τα κοσμήματα", υπογραμμίζει ο σχεδιαστής για την συλλογή του.



www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου