Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Γυναίκες με τα όλα τους!!!

Ο καλός σας , σας έκανε πριν λίγες μέρες την τόσο ποθητή πρόταση γάμου και οι ημερομηνίες για το γεγονός της ζωής σας μόλις έκλεισαν. Όλα αυτά σας προκαλούν μια αναμφισβήτητη χαρά και ευτυχία έχετε όμως ένα μεγάλο άγχος για την επιλογή του νυφικού που θα φορέσετε στον γάμο σας καθώς δεν φημίζεστε για το καλλίγραμμο και αδύνατο σώμα σας. Φοβάστε μήπως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πάντα ονειρευόσασταν και δεν είστε τόσο όμορφη όσο θα θέλατε καθώς πιστεύετε ότι δύσκολα θα βρείτε το νυφικό που σας κολακεύει.. 
Όλες οι γυναίκες ανεξάρτητα από τον σωματότυπό τους πρέπει την ημέρα του γάμου τους να ξεχωρίζουν και να είναι όσο το δυνατόν πιο λαμπερές και εκτυφλωτικές από ποτέ άλλοτε. Ποιος σας είπε ότι τα κομψά και όμορφα νυφικά είναι σχεδιασμένα μόνο για ψηλές και αδύνατες γυναίκες. Αντιθέτως υπάρχουν νυφικά για κάθε σώμα το ίδιο μαγευτικά και υπέροχα. Εξάλλου εκεί φαίνεται ένας καλός ράπτης , όταν μπορεί με ένα ρούχο να αλλάξει το σώμα μιας γυναίκας και να το κάνει να φαίνεται κομψό αναδεικνύοντας τα σημεία που ξεχωρίζουν σε κάθε γυναίκα. 

Για παράδειγμα σε περίπτωση που έχετε μερικά περιττά κιλά στην περιοχή της κοιλιάς τότε όπως θα σας πει και ο αρμόδιος το νυφικό που θα φορέσετε θα συνδυαστεί με έναν κομψό κορσέ στην περιοχή αυτή ο οποίος θα σας δώσει μια πιο λεπτή γραμμή και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και όμορφα. Εάν από την άλλη έχετε πρόβλημα με το κάτω μέρος του σώματός σας αυτό που θα σας ταιριάζει περισσότερο είναι ένα νυφικό που αποτελείται από μακριά πέπλα και σίγουρα έχει μια μακριά ουρά έτσι ώστε το κάτω μέρος του σώματός σας να καλύπτεται. Εάν επίσης διαλέξετε ένα νυφικό το οποίο να έχει ένα εντυπωσιακό μπούστο με χάντρες, διαμάντια ή λουλούδια με σκοπό τότε όλα τα βλέμματα θα στραφούν σε αυτό και να αφήσουν το μέρος του σώματός σας το οποίο δεν σας κολακεύει. 

Εάν επισκεφθείτε έναν οίκο και συζητήσετε με τους αρμόδιους για το πώς θα θέλατε να είναι το νυφικό σας και ποια σημεία του σώματός σας πιστεύετε ότι θα έπρεπε να καλυφθούν τότε σίγουρα θα πάρετε πολλές γνώμες, θα δοκιμάσετε πολλά νυφικά και θα βρείτε αυτό που πραγματικά σας αρέσει και δείχνει πάνω σας υπέροχο. Μερικοί σχεδιαστές πιστεύουν ότι τα νυφικά δεν είναι από μόνα τους κομψά και λαμπερά αλλά αντιθέτων ο τρόπος με τον οποίο η νύφη θα φορέσει το νυφικό φόρεμα αναδεικνύει την κρυμμένη λάμψη και ομορφιά του. Δεν χρειάζεται για παράδειγμα ένα νυφικό να είναι γεμάτο πιέτες και διαμάντια για να είναι όμορφο και να τραβάει την προσοχή αρκεί η νύφη να το φορέσει σωστά. Και τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά χαμόγελο και αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν το σώμα σας δεν είναι το ιδανικό πρέπει να είστε και να δείχνετε συμφιλιωμένη και ερωτευμένη με αυτό, να έχετε αυτοπεποίθηση και να πιστεύετε ότι είστε όμορφη, που σίγουρα θα είστε. Τότε μόνο ένα νυφικό θα δείξει υπέροχο πάνω σας και το χαμόγελό σας θα είναι αυτό που θα σας κάνει πιο όμορφο και λαμπερή από ποτέ. Εξάλλου πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι εκ γενετής τα νυφικά είναι σχεδιασμένα για γυναίκες με καμπύλες καθώς τις αναδεικνύουν έτσι δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε αυτό που επιθυμείτε. Όπως και να το κάνουμε ένα νυφικό υψηλής ραπτικής μπορεί πιο εύκολα να δώσει κομψότητα στην νύφη και να κάνει το σώμα της να φαίνεται πιο καλοσχηματισμένο. 

Ας μην ξεχνάμε βέβαια την σημασία των εσωρούχων και στο πως θα κάνουν το σώμα σας να φαίνεται. Με το κατάλληλο στηθόδεσμο θα δημιουργήσετε ένα πλούσιο μπούστο και θα τονίσετε τις καμπύλες που πρέπει να τονιστούν. Σε περίπτωση που έτσι κι αλλιώς έχετε ένα πλούσιο μπούστο τότε επιλέξτε ένα νυφικό φόρεμα σε σχήμα ν το οποίο θα σας κάνει πιο λαμπερές και εκτυφλωτικές. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε τα θαύματα που μπορεί να κάνει ένα σουτιέν. Ένα μεγάλο ποσοστό των νεαρών και άνω Ελληνίδων φοράει λάθος νούμερο σουτιέν ξέροντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να δώσει ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα στο σώμα σας. Μην αφήσετε όμως για τελευταία στιγμή τέτοιου είδους δοκιμές και πειραματισμούς. Πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας και το νυφικό φυσικά πριν κάνετε την τελική σας επιλογή. Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα λόγω μεγέθους του στήθους σας να μείνετε χωρίς σουτιέν τότε μην επιχειρήσετε να επιλέξετε ένα νυφικό που δεν επιτρέπει την ύπαρξη σουτιέν. Για την αποφυγή τέτοιων μοιραίων λαθών δοκιμάζετε πάντα μαζί νυφικό και εσώρουχα για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή. Εάν από την άλλη πλευρά έχετε αρκετά μεγάλες πλάτες μην επιλέξετε ένα νυφικό με λεπτές ράντες γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει πιο έντονο αυτό το χαρακτηριστικό του σώματος σας και δεν θα σας κολακέψει όπως επιθυμείτε. Αντιθέτως επιλέξτε νυφικό με χοντρές ράντες ή και μανίκια έτσι ώστε να καλύψετε αυτά τα σημεία και προτιμήστε να κάνετε ένα χτένισμα με τα μαλλιά κάτω έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο. Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας κατεβάσει το ηθικό όσον αφορά το σώμα και τις καμπύλες που διαθέτετε. Μαγέψτε τους όλους με την ομορφιά σας αυτό το βράδυ και κάντε τους όλους να μιλάνε για τη λάμψη και την κομψότητά σας επιλέγοντας με τον σωστό τρόπο νυφικά. 




www.gamos-guide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου