Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Red carpet: Βραβεία Status 2009

Τί φόρεσαν οι Έλληνες celebrities στην λαμπερή νύχτα των βραβείων Status!

 

Ελεονώρα Μελέτη

 

Επιτέλους μια σωστή εμφάνιση από την Ελεονώρα, που άστραψε και πραγματικά ξεχώρισε με αυτό το 20´s inspired look. Άψογα μαλλιά, μακιγιάζ, φόρεμα, πανωφόρι και παπούτσια που πραγματικά τίμησαν την επισημότητα της βραδιάς.













Ελίνα Καντζά

Κόκκινη κάρτα στην κυρία Καντζά και το υπερβολικό ντεκολτέ της, καθώς δεν αρμόζει σε μια τόσο επίσημη βραδιά (όχι ότι γενικότερα είναι ωραίο το τόσο πιεσμένο και εμφανές στήθος)















Χριστίνα Στεφανίδη

 

Ώραίο το σύνολο, λάθος μέρος όμως. Θα το βλέπαμε πιο πολύ σε κάποιο νυχτερινό club. Μπορεί τα μίνι να είναι το πιο hot fashion trend αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορούμε να τα φοράμε παντού.

Λίνα Μαρίλη

 

Ξεκινώντας από το στράπλες που πιέζει ασφυκτικά το μπούστο και καταλήγοντας στην ασημένια βροχή από κουρελο-κρόσια, μπορούμε να πούμε ότι το φόρεμα αυτό είναι εντελώς ακατανόητο ειδικά σε συνδυασμό με τις αφέλειες κομμένες τύπου star trek. Διαστημική αποτυχία.

Μαρίνα Βερνίκου

 

Υπερβολικά ασφαλές και κοινό, βρίσκουμε το σύνολο της. Ωραίο μεν αλλά θα μπορούσε να φορέσει κάτι πιο glamorous για μια βραδιά βραβείων. Next time…

Δούκισσα Νομικού

 

Πανέμορφη λευκή μάξι τουαλέτα που θα μπορούσε να υποστηρίξει μόνο κάποια σαν τη Δούκισσα σε αναλογίες και attitude. Ωραία αντίθεση επίσης πετυχαίνει το κόκκινο σατέν τσαντάκι. Μια ένσταση μόνο για το περιδέραιο που μοιάζει λίγο hip hop αντί για red carpet.

Σίσσυ Φειδά

 

Περιμέναμε περισσότερα από την εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή» και λόγω νεαρής ηλικίας και λόγω καλλιτεχνικής κατάρτισης. Ωραίο αλλά λίγο βαρετό.

Φωτεινή Δάρα

 

Πάντα κομψή με αρκετή δόση glamour που αρμόζει σε μια μούσα. Παρότι ο ερυθρόλευκος συνδυασμός (ειδικά με λευκή γούνα) είναι ριψοκίνδυνος από την άποψη ότι μπορεί να θυμίζει Άγιο Βασίλη, το συγκεκριμένο outfit ήταν ότι άρμοζε στη συγκεκριμένη βραδιά.

Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη

 

Ένα μεγάλο μπράβο στη νεαρή ηθοποιό που ξέχασε τον τουρτο-ειδή fashion εαυτό της (τον γνωρίσαμε στην εκπομπή του Uri Geler), για να βάλει ένα υπέροχο εξώπλατο κοκτέιλ φόρεμα συνδυασμένο επιτυχώς με πέδιλα, σκουλαρίκια πέρλες και γούνινο τσαντάκι.   

Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη

 

Απλό, επίσημο χωρίς περιπλοκές, το φόρεμα αυτό κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του αν και θα μπορούσε να γίνει ένα glamour up με λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αιβάζης

 

Σε total black look και την πεπατημένη οδό του couple dressing, κινήθηκε το ζευγάρι που παρότι δεν πρωτοπόρησε, άφησε πολύ καλές στιλιστικές εντυπώσεις.

Φανή Σαραντοπούλου

 

Σε nude απόχρωση που θα κυριαρχήσει φέτος την άνοιξη, έναν ώμο και πτυχώσεις που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα, το φόρεμα της κας Σαραντοπούλου αν και θα μπορούσε να είναι μάξι (άρα και πιο επίσημο) καταφέρνει να εντυπωσιάσει on red carpet.



www.myself.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου