Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Golden Globes Fashion Police

Οι χειρότερες και καλύτερες εμφανίσεις των δημοφιλών κινηματογραφικών βραβείων!

Sandra Bullock 

Το Kinder έκπληξη στην μεταλλαγμένη μωβ εκδοχή του. Ο λόγος για το Bottega Veneta μάξι στράπλες φόρεμα που φόρεσε η αμερικανίδα ηθοποιός, το οποίο άσχετα με το πολυτελές όνομα του, μοιάζει με κακόγουστο αστείο: λίγο see through, λίγο ένα άσχετο χρώμα, λίγο κάτι γυαλάδες, το κάνουν να φαίνεται φθηνό σαν από λαϊκό παζάρι ή κάτι σαν χαρτί περιτυλίγματος. 

Courteney Cox

Έπαιξε στην ασφάλεια του μαύρου με ένα φόρεμα που φέρει (ω ναι!) την υπογραφή της Victoria Beckham και κέρδισε. Άψογη εφαρμογή επάνω στο σώμα και  όμορφη λαμπερή λεπτομέρεια από παγιέτες στη μέση την κάνουν να δείχνει άκρως ανανεωμένη. 

Zoe Saldana

Το ύφασμα που περίσσεψε από το red carpet (κόκκινο, για την ακρίβεια βουργουνδί) έγινε αυτό το υπερφορτωμένο με σούρες και βολάν στράπλες φόρεμα από τη Louis Vuitton και το φόρεσε η φωνή του πιο όμορφου Avatar, Zoe Saldana. Αυτή είναι η είδηση της βραδιάς! 

Cameron Diaz

Με κόκκινο σατέν Alexander McQueen, η Cameron Diaz άστραψε επάνω στο κόκκινο χαλί . Θηλυκό, σύγχρονο χωρίς να καταντά βαρετό, αυτό το κόκκινο φόρεμα κατάφερε να το υποστηρίξει με την άψογη σιλουέτα της μέχρι τελικής πτώσης.

Julia Roberts

Αυτό το μαύρο φόρεμα, όσο και αν την κολακεύει, όσο κλασσικό και διαχρονικό και αν είναι, όσο Vintage Yves Saint Laurent και αν είναι, εξακολουθεί να μας απογοητεύει για την συγκεκριμένη επίσημη περίσταση.  Η Julia Roberts ναι μεν μοιάζει όμορφη αλλά φαίνεται σαν να έκανε η λιμουζίνα της παράκαμψη στο red carpet λίγο πριν πάει για δείπνο με τους φίλους της.

Maggie Gyllenhaal

Σαν γλυκό κουφέτο με λίγες edgy πινελιές, όπως τα γεωμετρικά κοψίματα στο ύφασμα, φαίνεται η Maggie Gyllenhaal φορώντας αυτήν την όμορφη RM by Roland Mouret τουαλέτα στην απόχρωση του ροδάκινου. 

Marion Cotillard

Ουπς παιδιά ξέχασα το κομπινεζόν που φορούσα όταν μου έβαζαν τα μπικουτί στο σπίτι, φαίνεται να λέει η γλυκιά γαλλιδούλα μας,  που ενώ φοράει τον αγαπημένο μας Galliano για τον οίκο Christian Dior, δεν καταφέρνει να μας πείσει με αυτήν την μπερδεμένη εμφάνιση. 

Kate Hudson

Με σνομπ ύφος και το υπέρτατο in fashion σε στιλ οριγκάμι Marchesa φόρεμα, η Kate Hudson ξέφυγε από το δικό της χίπι κλισέ για να αποδείξει ότι μπορεί να τολμήσει στη μόδα.  Θα λέγαμε ότι η εικόνα της θυμίζει γκέισα των 00's.

Tina Fey

Η Mary Poppins αν ήταν νταντά σε προάστιο του Los Angeles κάπως έτσι θα ντυνόταν. Η Tina Fey λοιπόν έσπευσε να αναπαράγει το look υποβιβάζοντας αυτό το Zac Posen ρετρό φόρεμα, σε απόλυτο σετ με τα σατέν γοβάκια. Tην ομπρέλα παρακαλώ!!

Emily Blunt

Άλλη μια πρωταγωνίστρια στο concept του κουφέτου που όμως δεν απογοητεύει τους θεατές. Ανέμελες μπούκλες και σωστά αξεσουάρ παρέα με την υπογραφή των Dolce&Gabbana πάνω στο nude σιφόν και τούλι ήταν η συνταγή της επιτυχίας της.

Penelope Cruz

Με μία λέξη μπερδεμένο: το look από την γνωστή σε όλους για τις κομψές τις εμφανίσεις Penelope Cruz, αυτή την φορά συγχέει το στιλ γοργόνας,  το bondage dress που κολάει ασφυκτικά στο σώμα και την νέο-ρετρό δαντέλα. Και ποιος θα πίστευε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα είναι Atelier Versace; Και όμως!

Fergie

Επιτέλους επέλεξε κάτι σε κλασσική στράπλες γραμμή που αναδεικνύει πιο πολύ την ιδιαίτερη ομορφιά του προσώπου και της σιλουέτας της παρά το extreme μουσικο-χορευτικο της ταλέντο. Το συγκεκριμένο φόρεμα από σιφόν δια χειρός Elie Saab σε αυτή την απόχρωση της λεβάντας είναι το ιδανικό ξεκίνημα για μια επιτυχημένη red carpet σταδιοδρομία.



www.myself.gr





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου