Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σκέφτομαι και γράφω: Ποιους celebrities είδα σήμερα στο Ελ. Βενιζέλος

Φαίνεται πως οι Έλληνες επώνυμοι έχουν τεράστια ανάγκη για διακοπές και αλλαγή παραστάσεων, καθώς σήμερα Παρασκευή προ Αποκριάτικου 3μέρου, έσπευσαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και όπου φύγει-φύγει! Μάλιστα ήταν τόσοι πολλοί που ξεπερνούσαν τους κοινούς θνητούς και εμείς δεν προλαβαίναμε να τους μετρήσουμε! Όσοι δεν πέταξαν, απλώς ήταν ακόμα στα πλατώ της T.V live, δεν εξηγείται αλλιώς! Πάντως ήταν όλοι τους...μορφές!


Μέρα μεσημέρι, 3 παρά κατέφτασε η δεσποινίς Τζούλια Αλεξανδράτου με τον μάνατζέρ της Σπύρο Ρεβή, ο οποίος μάλιστα την απέτρεψε να καθίσει σε καθίσματα γνωστού σαντουιτσάδικου (γιατί άραγε;). Πληροφορίες είπαν ότι ήταν μαζί και ο Μένιος Φουρθιώτης, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τον ξέρω τον κύριο (και φαντάζομαι ούτε αυτός εμένα!). Η δις Αλεξανδράτου φόραγε μία γκρι φόρμα και πολύ όμορφα ροζ Ray-Ban γυαλιά. Ήταν όμως πολύ αδύνατη (γιατί βρε πουλάκι μου, φάε κάτι εκεί που πας!). Η μόνη στυλιστική λεπτομέρεια που πρόλαβα να δω στον Σπύρο Ρεβή ήταν ένα ασημένιο καπέλο...
Λίγο αργότερα πέρασε η Ελεονώρα Μελέτη, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας και έπειτα ο κος Ψωμιάδης, ντυμένος στα κομματικά χρώματα (μπλε κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο).


Με γοργό βήμα μας προσπέρασε και ο Γιάννης Φλωρινιώτης...τόσο γοργό, που ούτε τί φόραγε δεν προλάβαμε να δούμε. Πάντως σίγουρα δεν ήταν υπερπαραγωγη, όπως προ καιρού που πρωινιάτικα εμφανίστηκε με συνολάκι δερματο-λαμέ! Για Θεσσαλονίκη πέταξε ο γνωστός Γιουροβιζιονολόγος και όχι μόνο Γιάννης Πουλόπουλος και για Λονδίνο με γυναίκες, παιδιά και φίλους ο Δήμος Βερύκιος,( o οποίος δήλωνε στο κινητό του ότι βιώνει γερμανική κατοχή!) του οποίου το ντύσιμο επισκίαζε μια κυρία (πιθανόν η σύζυγός του) η οποία φορούσε μία καφέ, μακριά γούνα, πολλά αξεσουάρ και έντονο μακιγιάζ σε συνδυασμό με μαλλί κομμωτηρίου. Μαζί τους ένα μικρό κοριτσάκι που ήθελε απεγνωσμένα ένα ρολόϊ γνωστής εταιρείας που απεικόνιζε ένα τσίρκο! Δεν ξέρω αν σας φάνηκε τσίρκο όλα αυτά που σας περιέγραψα από το Ελ. Βενιζέλος, πάντως πασαρέλα ήταν σίγουρα! Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι οι προαναφερέντες αλλά και οι κοινοί θνητοί όπως εμείς να περάσουν καλά το 3μερο και καλή επιστροφή.


* Ευχαριστώ και τους συνάδελφούς μου αλλά και τους Security για τη παροχή πληροφοριών που δεν πρόλαβα να αποκομίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου