Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Οι σταρ στη μόδα!



Παρόλο που η γνωστή ηθοποιός Sarah Jessica Parker έγινε όπως σας έχουμε γράψει πρόεδρος του οίκου Halston, εκείνη ήδη έχει μία επιτυχημένη σειρά ρούχων με το όνομα Bitten όπως και ένα άρωμα στο όνομά της.




Η Sarah Jessica Parker δεν είναι η πρώτη που αναμειγνύεται με την μόδα παρόλα αυτά. Πριν από αυτήν, οι Jennifer Lopez, Beyoncé, Gwen Stefani και πολλές άλλες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την δημοσιότητά τους για να δημιουργήσουν ρούχα του γούστου τους ή απλά και μόνο για να κερδίσουν λίγα χρήματα ακόμα.




Το ποιές celebrities τελικά όμως καταφέρνουν να πετύχουν εξαρτάται μόνο από το πόσο σοβαρά παίρνουν την δουλειά τους και το πόσο θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και σε αυτόν τον χώρο. Έτσι μέσα στις πιο πετυχημένες είναι οι Kate Moss, Victoria Beckham, Mary-Kate και Ashley Olsen!







Το 2007 η Kate Moss και το Topshop ξεκίνησαν την συνεργασία του. Η Moss έφερε στα γραφεία τα πιο αγαπημένα vintage κομμάτια της ντουλάπας της και το Topshop την βοήθησε να δημιουργήσει μία ολόκληρη σειρά ρούχων που θα είχαν το δικό της στυλ! Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε και η Kate Moss εξακολουθεί να σχεδιάζει collection για το Topshop με μεγάλη επιτυχία.




Εννοείται ότι η Moss έχει πλήρη συνείδηση του ρόλου της στον κόσμο της μόδας. Εξάλλου, ίσως και λόγω του ότι πλέον έχει μεγαλώσει δεν θεωρεί τον εαυτό της μόνο ως μοντέλο αλλά και ως επιχειρηματία. Έτσι όταν η γαλλική φίρμα Longchamp την προσέλαβε πριν τέσσερα χρόνια για τις διαφημιστικές τις καμπάνιες, η Moss γνώριζε ότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτήν την συνεργασία. Σε λίγους μήνες λοιπόν περιμένουμε μια σειρά από τσάντες που θα είναι σχεδιασμένες από την Kate Moss και όπως όλα τα προγνωστικά λένε, θα έχουν τεράστια επιτυχία.


 www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου