Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Αφ’υψηλού!


Φέτoς ρισκάρετε αν θέλετε να είστε μέσα στα πράγματα. Ή που θα είστε η τελευταία λέξη της μόδας ή που ένα στραβοπάτημα θα σας στοιχίσει διαμονή στο ΚΑΤ. Μα γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η μόδα προστάζει ...



ύψη! Τακούνια με ιλιγγιώδης αποστάσεις από το πάτωμα έκαναν την εμφάνισή τους και μας προσκαλούν στις καμαρωτές τους σόλες να αφεθείτε με τη δέουσα προσοχή. Peep-toes, στρογγυλά, πέδιλα αλλά και snickers φέτος φοράνε τακούνια και πολύ συχνά στιλέτο! Το τολμάτε; Κοιτάξτε να δείτε: κανείς δεν απαιτεί να περπατήσετε στα σπασμένα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας όταν πάτε να πληρώσετε το νερό ή φυσικά όταν θα έρθει η ώρα για την παραλία (αν και εδώ που τα λέμε, η Katie Holmes με γόβα Gucci παρουσιάστηκε!). Αν πάλι μπορείτε κι εκεί, μπράβο σας! Εναλλακτικά, φορέστε τα σε κοινωνικές εκδηλώσεις (τύπου: βγαίνω από το αυτοκίνητο και πάω στο τραπέζι μου).



Τολμήστε το λοιπόν, με προσοχή τόσο στο περπάτημα όσο και στο συνδυασμό που θα κάνετε, ώστε να μην παρασύρει το υπόλοιπο outfit σε κάτι που να θυμίζει 13ο χιλ. εθνικής οδού Αγρινίου- Τρικάλων (βλέπε: σούπερ μίνι και βαθύ ντεκολτέ). 



* Οι υποφαινόμενες γόβες είναι των οίκων: Gucci, Alexander McQueen. John Galliano, Christian Louboutin

By: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου