Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Εσώρουχο: το πιο σέξι ρούχο

Σέξι κορσέδες, αραχνοΰφαντα υφάσματα, hot ζαρτιέρες σε βάζουν στο επίκεντρο του στιλ αυτή τη σεζόν. Φέτος η μόδα σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ, μιας και ένα ακόμη τρεντ τονίζει τη σεξουαλικότητα σου με βασικό σου όπλο τα εσώρουχα σου! Από τις πιο hot σταρ μέχρι τη Μαρία τη γειτόνισσα, θα δεις τα εσώρουχα να φοριούνται σαν ρούχα για έξω! Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να φορέσεις τα εσώρουχα σου και να κόψεις την ανάσα τολμώντας το συγκεκριμένο δυναμικό λουκ, ενώ οι άντρες θα σε παρακαλάνε να σε πάνε στο κρεβάτι!
Γίνε ντίβα με τα εσώρουχα σου  αλά Μπιγιονσέ και δε θα χάσεις!
Γίνε ντίβα με τα εσώρουχα σου
αλά Μπιγιονσέ και δε θα χάσεις!
Το μπούστο σου, οι ζαρτιέρες, το σουτιέν σου αλλά και η ρόμπα σου είναι τα κομμάτια που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο λουκ, αλλά πρόσεξε γιατί μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς στην αντίπερα όχθη! Μάθε τα μυστικά για να "υποστηρίξεις" άψογα το λούκ χωρίς να δείχνεις σα να βγήκες από κλαμπ στριπτίζ!

Κάν’ το όπως οι σταρ: αλά Ριάνα, Κάτι Πέρι και  Μπιγιονσέ που επιλέγουν την πιο ανερχόμενη τάση της σεζόν για να εντυπωσιάσουν το κοινό τους με τη σέξι εμφάνιση τους χάρη στα...εσώρουχα τους! 

Χρώματα:  για το μπούστο προτίμησε το κόκκινο ειδικά στη σατέν εκδοχή του, που είναι απίστευτα σέξι ενώ το λευκό και το ζαχαρί σου χαρίζουν μια νότα αθωότητας. Οι ζαρτιέρες ξεγελάνε ως μπότες πάντα σε μαύρο χρώμα που δεν παύει ποτέ να είναι in!

Στο γραφείο: μπορείς να λανσάρεις ο συγκεκριμένο λουκ φορώντας μακριά φούστα με μπούστο-τοπ και με τη βοήθεια του μπολερό σου να "χαλαρώσεις" το ντύσιμο σου και τη σεξουαλικότητα σου, στο ωράριο 9-5! Αν πάς για ποτό μετά τη δουλειά, αλλάζεις το ντύσιμο σου βγάζοντας το μπολερό και αφήνοντας τους ώμους γυμνούς τραβώντας όλα τα βλέμματα!

Στο ποτό: αντί για τις μπότες μέχρι το γόνατο προτίμησε να κάνεις fashion statement με ζαρτιέρες και μίνι φόρεμα που θα προκαλέσει πανικό! Συνδύασε το τέλεια με μαύρη σατέν 
καμπαρντίνα και total undercover ύφος ντίβας!

Στο ραντεβού: ανάλογα με τη διάθεση σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σέξι κορσέ σε κρεμ χρώμα που θα τονίσει το μπούστο σου και θα "αποσυντονίσει" το ραντεβού σου συνδυασμένο με τζιν παντελόνι και boyfriend blazer ενώ αν έχεις σκοπό να αποτελείωσεις το ραντεβού σου με το σέξ απίλ σου προτίμησε να φορέσεις τη σατέν ρόμπα σου σαν φόρεμα!

Στο σπίτι σου: αν ο άντρας της ζωής σου είναι καλεσμένος σου για φαγητό, τότε μπορείς να τον γοητεύσεις φορώντας το μίνι νεγκλιζέ σου συνδυασμένο με αραχνοΰφαντο ζακετάκι, για να είσαι σέξι χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου με την πρόφαση ότι φόρεσες κάτι απλό και τον υποδέχτηκες! Το συγκεκριμένο λουκ δε μπορεί να μην τον γοητεύσει ενώ μην ξεχνάς ότι εκείνος θα το πιστέψει!


www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου