Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τα φορέματα της άνοιξης

Μπορεί να έχουμε ακόμα χειμώνα, όμως η άνοιξη είναι κοντά και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για τις τάσεις της μόδας. Και επειδή το φόρεμα είναι ένα από τα βασικά μας ρούχα, ας δούμε ποια θα είναι εκείνα που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή άνοιξη.


Τα cutaway φορέματα
Μια νέα trendy πρόταση με φορέματα που τους λείπουν κομμάτια. Αυτό το στιλ είναι μια καινούργια ιδέα και το ρούχο φαίνεται προκλητικό και ασυνήθιστο. Φορώντας ένα τέτοιο φόρεμα, θα είστε πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.


Τα δαντελωτά
Κι αφού μιλάμε για γυναικείο ντύσιμο, που θα πρέπει να το χαρακτηρίζει η θηλυκότητα και η σεξουαλικότητα, δεν μπορούμε φυσικά να παραβλέψουμε ότι η δαντέλα είναι το κατ' εξοχήν ύφασμα για την έκφραση αυτών των δύο χαρακτηριστικών.

Η δαντέλα από τη μια αποκαλύπτει πολλά, αλλά παράλληλα μπορεί και να κρύβει πολλά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά παιχνιδιάρικο, ελκυστικό και αισθησιακό αποτέλεσμα.


Τα floral
Πριν από λίγα χρόνια, η τάση αυτή ήταν πολύ έντονη και δημοφιλής. Κι εκεί που είχε αρχίσει να ξεχνιέται, φαίνεται ότι φέτος τα λουλούδια κάνουν ένα εντυπωσιακό come back, σε όλες τους τις μορφές, αποτυπωμένα πάνω σε εμπριμέ υφάσματα ή αποτελώντας το κυρίαρχο σχέδιο σε αξεσουάρ και κοσμήματα. Έχει, ως γνωστόν, και η μόδα γυρίσματα και κύκλους! Τα λουλούδια, λοιπόν, φέτος θα είναι trendy και hot.


Το απλό φόρεμα
Εάν έχετε βαρεθεί τις ιδιοτροπίες, τις παραλλαγές και τις λεπτομέρειες της μόδας, αυτό το στιλ είναι ιδανικό για σας. Τα απλά σχέδια χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, όπως φραμπαλάδες, παγιέτες, φτερά και κορδέλες, είναι πάντα πολύ όμορφα. Στην περίπτωση, βέβαια, που θέλετε να δώσετε λίγο μεγαλύτερη ένταση στην εικόνα σας, ένα μεγάλο εντυπωσιακό κόσμημα ή ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια, μπορούν πάντα να ζωντανέψουν το αποτέλεσμα.


Τα trendy εμπριμέ φορέματα
Τα print υφάσματα είναι τα περισσότερο δημοφιλή υλικά για τα φετινά φορέματα. Κυρίως, θα συναντήσουμε μικροσκοπικά σχέδια, λουλούδια, ρίγες, φράουλες, και διάφορα άλλα καλοκαιρινά θέματα.


Φορέματα με βολάν
Όλα τα είδη διακοσμητικών στοιχείων, όπως είναι οι σούρες και τα βολάν, πρωτοστατούν στις προτάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Άλλοτε μπορεί να είναι μακριά και λιγοστά κι άλλοτε πάλι κοντά και πυκνά.


Το φόρεμα με τα πολλά επίπεδα
Παρά το γεγονός ότι τα ρούχα, για τα οποία συζητάμε, πρόκειται να φορεθούν τη ζεστή και ηλιόλουστη περίοδο, οι σχεδιαστές μάς προτείνουν φορέματα με πολλά επίπεδα, που είναι κυρίως πολύ λεπτά, διαφορετικά υφάσματα, όπως πλεκτά ή ελαφριά σιφόν.

Όπως εύκολα θα διαπιστώσετε μετά απ' όλα αυτά, το να είσαστε μέσα στις τάσεις της φετινής μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι πολύ εύκολο, αφού υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στα στιλ που μπορείτε να διαλέξετε.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου