Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Γυναίκες με τα όλα τους!!!

Ο καλός σας , σας έκανε πριν λίγες μέρες την τόσο ποθητή πρόταση γάμου και οι ημερομηνίες για το γεγονός της ζωής σας μόλις έκλεισαν. Όλα αυτά σας προκαλούν μια αναμφισβήτητη χαρά και ευτυχία έχετε όμως ένα μεγάλο άγχος για την επιλογή του νυφικού που θα φορέσετε στον γάμο σας καθώς δεν φημίζεστε για το καλλίγραμμο και αδύνατο σώμα σας. Φοβάστε μήπως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πάντα ονειρευόσασταν και δεν είστε τόσο όμορφη όσο θα θέλατε καθώς πιστεύετε ότι δύσκολα θα βρείτε το νυφικό που σας κολακεύει.. 

Φυσικό σπρέι styling

Κάποιες φορές πρέπει να "αποτοξινώσουμε" τα μαλλιά μας από τα προιόντα του εμπορίου. Υπάρχουν μάλιστα φορές που αναγκαζόμαστε να τα εναλλάσσουμε μεταξύ τους για να έχουν αποτέλεσμα.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Καθαρά καλλυντικά: Ο σύμμαχος σου!

Ένα καθαρό σετ μακιγιάζ μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αν όμως παραμελήσεις τα πιο σημαντικά εργαλεία για το look σου τότε μπορεί αν γίνει ο χειρότερος εχθρός σου. Μάθε πως θα το πετύχεις...

Think Pink!


Tο απόλυτο φλούο χρώμα δεν είναι δυνατόν να λείψει από τις ανοιξιάτικες ντουλάπες σας! Και όχι μόνο επειδή το λέω εγώ που το λατρεύω, αλλά  επειδή έτσι προστάζουν οι φετινές collections! So, βάλτε χρώμα παντού και απενεχοποιήστε το...Στο κάτω-κάτω είναι girlie!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τα φορέματα της άνοιξης

Μπορεί να έχουμε ακόμα χειμώνα, όμως η άνοιξη είναι κοντά και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για τις τάσεις της μόδας. Και επειδή το φόρεμα είναι ένα από τα βασικά μας ρούχα, ας δούμε ποια θα είναι εκείνα που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή άνοιξη.

Η Kate Moss σχεδιάζει τις δικές τις τσάντες

Εκτός από μούσα και πρωταγωνίστρια (τα τελευταία 8 χρόνια παρακαλώ) των διαφημιστικών της εταιρείας Longchamp, φέτος η Kate Moss αναλαμβάνει και ρόλο σχεδιάστριας! 

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Lingerie

Υπόθεση άκρως αποκαλυπτική αλλά με ένα σοφιστικέ touch. Αυτό είναι το νέο στοιχείο που πρόκειται να κατέβει από τα catwalks στην γκαρνταρόμπα μας. Πόσο έτοιμη είσαι να προκαλέσεις;

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

It’s Like a Candy

 
Μύρισε άνοιξη και οι παστέλ αποχρώσεις επανέρχονται στην γκαρνταρόμπα και τη ζωή μας. Λιλά, απαλά κίτρινα, baby blue και juicy ροζ αντικαθιστούν τα σκοτεινά μαύρα και τα μουντά γκρι του χειμώνα.

Τα 5 καλύτερα βιβλία για τη μόδα



Σίγουρα δεν θα έλεγες όχι σε ένα ξεκούραστο ξεφύλλισμα ενός βιβλίου coffee table με φωτογραφίες από το backstage του John Galliano ή από τις πιο δυνατές στιγμές της μόδας μέσα από την ιστορία της ιερής βίβλου των fashionistas, της Vogue. Εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε τις καλύτερες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010 και πραγματικά χαρήκαμε γιατί...απ' όλα έχει ο μπαξές!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αlexander ΜcQueen: Αφιέρωμα στον ταλαντούχο και αδικοχαμένο σχεδιαστή

Γνωστός ως «το κακό παιδί της μόδας», που μεταμορφώθηκε όμως σε καλό. Σχεδιαστής για τον οποίο ήταν υπερήφανοι τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Γάλλοι, καθώς αμφότεροι τον θεωρούσαν δικό τους παιδί. Γιατί μπορεί να ήταν Άγγλος στην καταγωγή, όμως παρουσιάζε την κολεξιόν του στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη ξεκίνησε εντυπωσιακά την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας γνωστοί σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2010-2011. Μεταξύ των fashion shows που παρουσιάστηκαν την Πέμπτη ήταν και εκείνα των: BCBG Max Azria, Erin Wasson + RVCA, Vena Cava, Jen Kao.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Γιλέκο: Το Απόλυτο “Fashion Item”!

Το γιλέκο είναι ένα από τα  super κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που δίνει άμεσα στυλ στο ντύσιμο μας.
Βγαλμένο από το 3 piece κουστούμι έχει ζωή από μόνο του χωρίς την υπερβολική σοβαρότητα του κουστουμιού χαρίζοντας ταυτόχρονα μια διακριτική αλητεία χωρίς να βγάζει όμως μάτι.
Δεν είναι λοιπόν περίεργο που είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια πολλών διασημοτήτων γνωστών για το υπέροχο fashion στυλ τους.
Πως όμως μπορούμε να φορέσουμε το γιλέκο σωστά;
Παρακάτω σας προτείνουμε μερικές λύσεις και ιδέες για έμπνευση.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ομορφιά gourmet


Ακόμα και την ύστατη στιγμή που δεν έχετε προλάβει να ανανεώσετε έγκαιρα τα προϊόντα του νεσεσέρ σας μπορείτε να στραφείτε σε 100% αποτελεσματικές λύσεις που σας περιμένουν υπομονετικά στο μίνι μπαρ ή το ψυγείο σας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το vintage look

Στο εξωτερικό, και ιδιαίτερα στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες, υπήρχε ανέκαθεν ιδιαίτερη συμπάθεια στα παλιά ή από «δεύτερο χέρι» είδη, κάτι που στην Ελλάδα ισχύει ίσως μόνο για τα έπιπλα –για τους περισσότερους νεοέλληνες το second hand ρούχο μοιάζει ανήκουστο. Μέσα στην δεκαετία του 1990 η ζήτηση και η αποδοχή των vintage ρούχων στο εξωτερικό έγινε ακόμα πιο έντονη, ειδικά όταν είδαμε να τα προτιμούν fashion-gurus celebrities, όπως η Julia Roberts, η Chloe Sevigny και η Kate Moss.

Σκέφτομαι και γράφω: Ποιους celebrities είδα σήμερα στο Ελ. Βενιζέλος

Φαίνεται πως οι Έλληνες επώνυμοι έχουν τεράστια ανάγκη για διακοπές και αλλαγή παραστάσεων, καθώς σήμερα Παρασκευή προ Αποκριάτικου 3μέρου, έσπευσαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και όπου φύγει-φύγει! Μάλιστα ήταν τόσοι πολλοί που ξεπερνούσαν τους κοινούς θνητούς και εμείς δεν προλαβαίναμε να τους μετρήσουμε! Όσοι δεν πέταξαν, απλώς ήταν ακόμα στα πλατώ της T.V live, δεν εξηγείται αλλιώς! Πάντως ήταν όλοι τους...μορφές!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Red carpet: Βραβεία Status 2009

Τί φόρεσαν οι Έλληνες celebrities στην λαμπερή νύχτα των βραβείων Status!

Αυτοκτόνησε ο Alexander McQueen!

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ο 40άχρονος σχεδιαστής Alexander McQueen, λίγες μέρες μετά το θάνατο της μητέρας του Joyce. O θάνατος του έρχεται τρία χρόνια μετά την αυτοκτονία της κολλητής του φίλης του Isabella Blow, η οποία τον βοήθησε να γίνει μεγάλο αστέρι στη βιομηχανία της μόδας. Οι πρώτες φήμες θέλουν...

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ποιο μεγάλο κατάστημα κολοσσού-ομίλου ΚΛΕΙΝΕΙ στο GOLDEN HALL

      Φαίνεται πως η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστα ούτε τα Βόρεια προάστια, παρόλο που έχουν την φήμη της οικονομικής ευμάρειας. Έτσι, άλλο ένα κατάστημα στην Αθήνα κατεβάζει τα ρολά του καθώς οι εισπράξεις του υπήρξαν απογοητευτικές.

Παραδείγματα προς αποφυγή

Κατά καιρούς σας προτείνουμε τρόπους και στυλ ντυσίματος...Ε, σήμερα για να πρωτοτυπήσουμε είπαμε να σας παρουσιάσουμε ενδεικτικά τί μπορείτε να αποφύγετε: υπερβολικά- ντεκολτέ, μίνι, δικτυωτά καλσόν, μακιγιάζ...ή και όλα μαζί!!!

Όταν ένα logo αρκεί

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο βλέπουμε στον χώρο της μόδας να επικρατεί η…logomania. Τι εννοούμε; Η λατρεία των περισσότερων γυναικών σε συγκεκριμένες μάρκες που φέρουν επάνω το σήμα κατατεθέν τους ή αλλιώς το logo. Είναι αυτό που μας κάνει, μόλις βλέπουμε μια τσάντα, να αναγνωρίζουμε αμέσως τη μάρκα της από το logo της φυσικά. Τέτοιοι οίκοι είναι αρκετοί. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τους πιο διάσημους και αναγνωρίσιμους οίκους που λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Golden Globes Fashion Police

Οι χειρότερες και καλύτερες εμφανίσεις των δημοφιλών κινηματογραφικών βραβείων!

Εσώρουχο: το πιο σέξι ρούχο

Σέξι κορσέδες, αραχνοΰφαντα υφάσματα, hot ζαρτιέρες σε βάζουν στο επίκεντρο του στιλ αυτή τη σεζόν. Φέτος η μόδα σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ, μιας και ένα ακόμη τρεντ τονίζει τη σεξουαλικότητα σου με βασικό σου όπλο τα εσώρουχα σου! Από τις πιο hot σταρ μέχρι τη Μαρία τη γειτόνισσα, θα δεις τα εσώρουχα να φοριούνται σαν ρούχα για έξω! Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να φορέσεις τα εσώρουχα σου και να κόψεις την ανάσα τολμώντας το συγκεκριμένο δυναμικό λουκ, ενώ οι άντρες θα σε παρακαλάνε να σε πάνε στο κρεβάτι!

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Κάνε μόνη σου τέλειο πεντικιούρ

Ποιος σου είπε ότι πρέπει να περιποιείσαι τα ποδαράκια σου, μόνο το καλοκαίρι που είναι σε κοινή θέα; Και το χειμώνα πρέπει να φροντίζεις τα πόδια σου αφού ταλαιπωρούνται όσο δε φαντάζεσαι σε μπότες και κάθε λογής ψηλοτάκουνα. Η λύση λοιπόν για να έχεις χειμώνα-καλοκαίρι υπέροχα περιποιημένα ποδαράκια είναι να μάθεις τα μυστικά για τέλειο πεντικιούρ στο σπίτι! Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα και δε θα πιστεύεις στα...πόδια σου!


Οι 10 πιο καλοντυμένες των Grammy Awards

Τις κάτωθι κυρίες θεωρεί η N.Y Vogue ως τις πιο καλοντυμένες που πάτησαν το κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων. Με μεγάλη δόση κομψότητας αλλά και στυλιστικής υπερβολής οι 10 stars κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση...

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Οι σταρ στη μόδα!



Παρόλο που η γνωστή ηθοποιός Sarah Jessica Parker έγινε όπως σας έχουμε γράψει πρόεδρος του οίκου Halston, εκείνη ήδη έχει μία επιτυχημένη σειρά ρούχων με το όνομα Bitten όπως και ένα άρωμα στο όνομά της.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Αφ’υψηλού!


Φέτoς ρισκάρετε αν θέλετε να είστε μέσα στα πράγματα. Ή που θα είστε η τελευταία λέξη της μόδας ή που ένα στραβοπάτημα θα σας στοιχίσει διαμονή στο ΚΑΤ. Μα γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η μόδα προστάζει ...

Τί να φορέσετε στο 1ο ραντεβού


Ωραία...Τον είδαμε, τον θελήσαμε, μας ζήτησε να βγούμε. Όλα κανονίστηκαν: ώρα, μέρος...αλλά τί θα βάλουμε;;; Ελάτε που δε σας νοιάζει! Τί κάνατε τότε 2 ώρες μεταξύ ντουλάπας και καθρέφτη την τελευταία φορά που θα βγαίνατε ραντεβού; Να καίγατε θερμίδες αποκλείεται, η απόσταση μισού μέτρου είναι μηδαμινή θερμιδική απώλεια! Ω, ναι, σας πήραμε χαμπάρι αλλά τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι τα φαντάζεστε.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Οι πιο σέξι στολές για τις Απόκριες !

Κάτι που δεν πέρασαν οι γιορτές καλά-καλά, κάτι που θα τσικνίσεις με τον κουραμπιέ στο στόμα, το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί είναι τι θα ντυθείς τις απόκριες! Διάβασε παρακάτω και δε θα ξέρεις  τι να πρωτοδιαλέξεις!