Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Swap not Shop! ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!

 Μην τα ξαναλέμε. Α-νταλ-λα-γή και πάρτι: ρούχο, παπούτσι, αξεσουάρ σε καλή κατάσταση. Δώσε-πάρε. «Έξι σκύλοι», κήπος, άνοιξη, μουσική, σαχλαμάρες, φίλοι, αχταρμάς, αγάπη και upcycling. Φέρνεις μακό μπλουζάκι λαϊκής, παίρνεις prada (και τούμπαλιν). Βάλε καλή θέληση, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Όχι να παίρνεις ρούχα απερίσκεπτα «και βλέπουμε τι τα κάνουμε»...

Μάζεψε λοιπόν ό,τι ρούχο δε χρειάζεσαι και θέλεις να ανταλλάξεις κι έλα σ...το επόμενο Swap not Shop! την Κυριακή 8 Μαγιού 2011, από τις 14.00-21.00 στον πιο όμορφο, ανοιξιάτικο κήπο της πόλης, στο 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι.

Θα υπάρχει πάλι ο πάγκος DIY workshop μεταποίησης ρούχων. Αυτή τη φορά η χρυσοχέρα φίλη μας και σχεδιάστρια CorΒo, θα δώσει ιδέες και θα βοηθήσει να κόψεις/ράψεις/στολίσεις/κολλήσεις/ξεκολλήσεις τα «καινούρια» σου ρούχα.

Feel good μουσικές και μικρά κεράσματα. Happy hour με παγωμένους χυμούληδες και φρουτένια, πολύχρωμα κοκτέιλ από το μπαρ. Φίλοι, σκύλοι και χαμόγελα.

«Κοινωνικό κίνημα» χωρίς χεράκι βοηθείας, δεν γίνεται. Κι ό,τι ρούχο μείνει, να το πάμε μαζί σε όποιον το χρειάζεται... Ξέρεις οργάνωση, οικογένεια, γειτονιά, που έχει ανάγκη; Σφύρα και πάμε!

Όπως ήδη ξέρεις δεν υπάρχει κανένας χρηματικός σκοπός πίσω από τα Swap not Shop! Η ομάδα δεν έχει οικονομικό όφελος αλλά επιβαρύνεται με τα έξοδα (μεταφορές, κρεμάστρες, υλικά μεταποίησης, site, κ.ά). Επειδή θεωρούμε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό –το μικρό, αντικαταναλωτικό κίνημα- και για να συνεχίσει να υπάρχει, θα έχουμε ένα κουτάκι-ό,τι έχετε ευχαρίστηση’ με εθελοντική ενίσχυση, αποκλειστικά για τα έξοδα της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: www.swishing.gr,contact@swishing.gr

infos taken by: facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου