Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Λουλούδια παντού!!!

by: Sandy Antonakaki, as published @ fcafe.gr

Η άνοιξη μια έρχεται και φεύγει αλλά τα λουλούδια είναι εδώ! Και δεν εννοούμε μόνο στην φύση και στα δέντρα, αλλά στους καμβάδες των μόδιστρων, που φέτος βάλθηκαν να μας ανθίσουν!  

Οι φετινές δημιουργίες είναι υπέροχες, λουλουδάτες και φρουτένιες, που μόνο άρωμα δεν αναβλίζουν! Φέτος λοιπόν τολμήστε flower prints δίχως δεύτερη σκέψη και δισταγμό, καθώς ο μαξιμαλισμός έχει την τιμητική του!  
Μακριές φούστες, κοντά φορεματάκια, πλατφόρμες, γυαλιά ηλίου, τσάντες…όλα έχουν βγεί σε λουλουδένια μοτίβα και η μόδα σε προκαλεί να τα φορέσεις και συνδυαστικά! Μην φοβού, έχεις τίς ευλογίες του styling 2011.  
Μην διστάσεις να βάλεις φρέσκα λουλούδια στα μαλλιά σου αλλά και ψεύτικα μπορείς να εντοπίσεις σε πολλά καταστηματα με αξεσουάρ. Ομοίως, πρωταγωνιστές είναι και τα φρούτα- πορτοκάλια, lime, κεράσια! 
Ο κόσμος περνά δύσκολα με την κρίση και ο νατουραλισμός δίνει μια πνοή φρεσκάδας και ομορφιάς, ξεκινώντας από την εμφάνισή μας. Όσοι βέβαια ποθούν να επιστρέψουν και ολοκληρωτικά στην φύση, καλό δικό τους, και αποκέντρωση είναι in !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου