Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τάσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011

as published @ fcafe.gr by Sandy Antonakaki


Η άνοιξη μας χτυπά σιγά-σιγά την πόρτα κι εμείς πρέπει να αποφασίσουμε όχι μόνο τί θα αγοράσουμε αλλά και τί θα κρατήσουμε από τις περασμένες χρονιές, ώστε να είμαστε πάντα in fashion! Και φυσικά είναι πίσω οι τάσεις που φαντάζεστε, που θέλετε αλλά και μπορείτε να υποστηρίξετε!
  • Χρώματα: Έντονα και φλούο χρώματα επανεμφανίζονται στην γκαρνταρόμπα μας δίνοντάς μας μία γεύση από 90’s! Ναι, ναι, είναι πίσω και το πορτοκαλί, και το κίτρινο και το πράσινο, το φούξια, το τυρκουάζ! Και οι μόδιστροι δεν προτείνουν μια πινελιά αλλά total look! Μάλιστα μη σας φανεί παράξενο αν δείτε τα χρώματα συνδυασμένα μεταξύ τους, καθώς αυτό είναι το νέο trend!
  • Μακριές φούστες: Κι άλλο 90’s trend! Μακριές, φαρδιές φούστες που θυμίζουν τσιγγάνικες, με τη διαφορά ότι φέτος λανσάρονται με λεπτη ζώνη στη μέση, κάτι που προτάθηκε αρκετά και τον τρέχοντα χειμώνα! Βγάλτε λοιπόν τον πιο μποέμ εαυτό σας φέτος, χωρίς κανένας να σας παρεξηγήσει!
  • Flower Prints: Λουλούδια αλλά και άνθη δέντρων επιτρέπονται παντού φέτος: στα μαλλιά, στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια! Ποιος θα τολμήσει να τα απαγορεύσει άλλωστε την εαρινή περίοδο; 
  • Δαντέλες: Ρομαντική αλλά και σέξυ η δαντέλα κάνει την επανεμφάνισή της, αφήνοντάς σας να κάνετε ό,τι συνδυασμό θέλετε: από preppy μέχρι ultra sexy! Ευκαιρία να βγει και ένα νυφικό απωθημένο σας χωρίς τελετουργίες!
  • Ριγέ: Η ρίγα για άλλη μια χρονιά έχει την τιμητική της! Όχι μόνο σε navy διάθεση αλλά σε μια πιο πολυδιάστατη ιδιότητα, καθώς φλερτάρει με όλα τα χρώματα αλλά και τα prints! Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα ρούχο φέτος για να είστε in, τότε φροντίστε να είναι ριγέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου