Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σκέφτομαι και γράφω: Τί με εντυπωσίασε και αυτήν την εβδομάδα!

Φίλες και φίλοι και αυτή την εβδομάδα είδα μπροστά μου μπόλικα ωραία και αστεία πράγματα. Και φυσικά η φωτογραφική μηχανή έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου! Για να δούμε τί σας έχω από αυτές τις ημέρες...

Ξεκινάω με έναν άντρα...και τί άντρα! Το όνομά του το αγνοώ, αλλά ποιος νοιάζεται όταν βλέπει αυτήν την ύπαρξη! Πρώτη φορά περνάω από βιτρίνα και με αναστατώνει τόσο (ούτε με τις αγαπημένες μου γόβες δεν είχα πάθει τέτοιο ντουβρουτζά!). Για όποια ενδιαφέρεται, η αφίσα του κυρίου είναι σε γνωστό κατάστημα με αντρικά ρούχα!
 Συνεχίζω με την σταθερή στήλη: επιβάτες αεροδρομίου. Δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω όλες τις περιπτώσεις, που πιστέψτε με είναι πολλές! Και πολύ λυπάμαι που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ό,τι βλέπω και κυρίως τις κιτς- αστείες εμφανίσεις. Παρακάτω έχω δύο αξεσουάρ που πολύ μου άρεσαν: μία στέκα μαλλιών με διαθέσεις μπουτουνιέρας και ένα χειροποίητο κόσμημα, κατασκευασμένο από την υποφαινόμενη- Κύπρια αρχιτέκτονα!

 Στην Χαλκίδα, όπου βρέθηκα αυτές τις ημέρες είδα με έκπληξη ένα κατάστημα που εμπορεύεται στον ίδιο χώρο και γυναικεία ρούχα και ηλεκτρικά είδη!!! Αχαχαχαχα! Τί να πω...Μ'ένα σμπάρο...2 τρυγόνια! (έχει και εκπτώσεις- σπεύσατε! Ένα φουστανάκι και ένα μιξεράκι δώρο...λέμε τώρα...)
 Σ'ενα μίνι- μάρκετ της Χαλκίδας είδα και αυτό...(Χωρίς σχόλια-συμφωνώ)
 My new addiction κυρίες και κύριοι...Acqua di Gioia by Gerorgio Armani! Με  νότες από μέντα, ανοιξιάτικα άνθη Καλαβρίας, γιασεμί, ξύλο κέδρου, μαύρη ζάχαρη και λάβδανο  μοιάζει σχεδόν σαν δροσοσταλίδα ένα καλοκαιρινό πρωινό.
 Στα H&M βρήκα αυτήν την υπέροχη στέκα που διανθίζει πλέον την αεροδρομική στολή μου! (Μόνο 2,95 ευρώ!)
 Δίπλα στο Καλλιμάρμαρο είδα αυτό το υπέροχα στολισμένο αυτοκίνητο και ήταν αρκετό για να μου αλλάξει την γνώμη: θέλω κι εγώ ένα!!! Συγχαρητήρια στην ιδιοκτήτρια! (αν υποψιαστώ ότι ανήκει σε άντρα, θα πεθάνω!!!)
Αυτά λοιπόν για αυτήν την εβδομάδα! Stay tuned 4 more!!!

By: Sandy Antonakaki

3 σχόλια:

  1. kala...to kolie tis kopelas einai epiko..!!
    esy eisai mia kouklitsa, makari oles oi kopeles toy Venizelos na itan toso chic, tha eixame to pio fashion-conscious airport pagkosmiws!

    episis molis diavasa to proigoumeno post, elpizw na eisai mia xara pleon mikri mou, ti talaipwria, mono pou to diavasa olo to martyrio pelagwsa!! kako pragma o ilios, poly kako!!
    min ta diavasei ayta i dindin, tha akolouthisei kraksimo, hihi!!
    se filw*

    ΑπάντησηΔιαγραφή