Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Free Willing, Free Camping...

Το free camping δεν είναι μόνο διακοπές. Είναι θεσμός. Είναι ιδεολογία. Είναι η αριστερίζουσα λανθάνουσα φύση σου που την ''καταπίεζες'' στις επώνυμες γόβες σου όλο τον χειμώνα και η οποία ξεσπά πετώντας όλα (μα όλα) τα ρούχα για να βουτήξεις στα καταγάλανα νερά! Είναι η κατάργηση του κραγιόν, της μάσκαρα, των φακών επαφής αλλά όχι και του αντιηλιακού, του after sun με γιαούρτι, του τσιμπιδακίου φρυδιών. Κι επειδή θα σας ζαλίσω με απέραντες προτάσεις, καλύτερα να εκφραστώ με random λέξεις. Είμαι σίγουρη πως θα μπείτε στο πνεύμα...

Free camping λοιπόν:  Για ξυπντήρι όχι τρόλλεϋ αλλά τζιτζίκια! Πρωινό με στιγμαίο καφέ αχτύπητο ανακατεμένο με το κουταλάκι και μερέντα (πολλή μερέντα!). Άμμος, ψάθες, κιθάρα, κρυστάλλινα νερά, σπηλιές, ιπτάμμενα πρωτόγνωρα ζουζούνια, σκυλάκια, ύπνος, μύρια αστέρια, ο ήχος του κύματος και μόνο, βατραχοπέδιλα, αχινούς, ψαροντούφεκο, τάβλι, βιβλία, βραχιόλια στα χέρια και τα πόδια, τατουάζ, ράστα, θεραπευτικοί κρύσταλλοι, παιδιά, νέοι, γέροι, ευλαβική ησυχία, φωτιά με σχάρα και φρέσκα ψάρια που ο γείτονας ψάρεψε, ''μου δανείζεις το τηγάνι σου;'', σοκολατένια όψη, φλερτ, καυτές πέτρες και φιλοσοφία.










 











 Τώρα αν περιμένετε να σας δώσω λεπτομέρειες styling, αντιλαμβάνεστε ότι οι πληροφορίες θα είναι περιορισμένες, λόγω φιλελεύθερου και ημίγυμνου πνεύματος!
Όσο βρίσκεσαι σε χώρο πολιτισμού, παίζουν σαλβάρια,  τιραντάκια, χάντρες, σανδάλια αλλά και αθλητικά παπούτσια για τα βράχια και την ορειβασία-αν θες ερημική παραλία. Μαγιώ προαιρετικό. Μπαντάνες, καφτάνια, φούστες ή παρεώ με κρόσια, γυαλιά ηλίου πάντα αλλά και ζακέτα γιατί το βράδυ το πηρουνιάζει!



Όπως βλέπετε εγώ δεν παραδόθηκα εντελώς στην λιτότητα... 


By: Sandy Antonakaki

3 σχόλια:

  1. Sandoula mas eleipses k esu k ta posts sou!!!Alla ap'oti fainetai perases tooooso omorfa pou ola sou sugxwrountai!!!Welcome back loipon stin mageutiki k droseri panw ap'ola a8ina :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπημένη μου κι εμένα μου έλειψες κι εσύ και τα καλά σου λόγια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το κείμενο σου αλλά για πραγματικά ελεύθερο camping, πρέπει να είναι ερημική η παραλία ή τουλάχιστον δύκολη για να την φτάσεις ώστε να εγγυάται την θέληση του ατόμου. Ειδάλλως κινδυνεύεις από απολίτιστους 'πολιτισμένους'.

    Ωραίες φωτό μερικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή