Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Μια πρώτη γεύση από την χειμερινή κολεξιόν του Χριστόφορου Κοτέντου (wow!)

Μπορεί να είμαστε στα τέλη της Άνοιξης και τα καλοκαιρινά τώρα να κάνουν την εμφάνισή τους, όμως οι μόδιστροι έχουν πιάσει δουλειά από νωρίς. Οι collections για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2010 είναι έτοιμες και η πρώτη που θελήσαμε να δούμε είναι αυτή του Χριστόφορού Κοτέντου, καθώς εκτός από το ότι είναι Έλληνας, έχει πάντα πρωτοποριάκες προτάσεις και φαντασία στις δημιουργίες του. Πάρτε μια πρώτη γεύση από τις τάσεις που μας προτείνει...
Με έντονες επιρροές από αρχαιοελληνικά μοτίβα και με βάση το ασπρόμαυρο, κυμαίνεται η νέα κολεξιόν του Χριστόφορου Κοτέντου, όπου πάνω σε αυτά πειραματίζεται και προκύπτουν τα ιδιαίτερα αυτά κομμάτια. Συνεχίζει την τάση των όγκων και των τονισμένων ώμων, βάζοντας όμως το δικό του στίγμα, που τον διαφοροποιεί από τους έτερους σχεδιαστές.
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να φανταστώ κάποια Ελληνίδα να μπορεί να τα υποστηρίξει επάξια. Ίσως μόνο την Τάμτα από το ελληνικό στερέωμα και φυσικά μετά από Lady Gaga και Rihanna και πάνω..!Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να τα δούμε φορεμένα...εδώ θα'μαστε!


By: Sandy Antonakaki

1 σχόλιο: