Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Στολίστε τα μαλλιά σας!

Η άνοιξη μας χτύπησε για τα καλά την πόρτα, η φύση είναι ολάνθιστη και τα πρώτα φλόραλ φορέματα έκαναν την εμφάνισή τους! Στολίστε και τα όμορφα μαλλιά σας με λουλούδια ή στεφανάκια, μεταδίδοντας την θετική ανοιξιάτικη διάθεση από την κορφή...ως τα νύχια!


Μην ξεχνάτε παρόλα αυτά την επιμελή φροντίδα των μαλλιών σας, βάζοντας πάντα μάσκα και σιλικόνη στις άκρες, καθώς ο ήλιος και η θάλασσα τα επιβαρύνουν. Για το αντιηλιακό μαλλιών περιττό είναι να σας πούμε την επιτακτικότητά του! 
Όσο για την ''διάνθιση'' των μαλλιών σας, προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα άνθη, καθώς τα φυσικά μαραίνονται εύκολα και τα πέταλά τους φεύγουν εύκολα. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά κοκκαλάκια με άνθη, φτερά και πον-πον.
Επίσης μπορείτε να δανειστείτε από το ανθοδοχείο σας ένα ψεύτικο άνθος και με μία οδοντογλυφίδα ή φουρκέτα να το στερεώσετε στην κόμη σας. Αν η φουρκέτα δεν στερεώνεται, ψεκάστε της λίγη λακ. Αν πάλι ξεμείνατε από ιδέες ανατρέξτε στις κομμώσεις της Carrie Bradshaw που πάντα πρωτοτυπούσε και στο hair styling αλλά και της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη, που δεν υπήρξε ταινία χωρίς ανθισμένη κόμη!
Όπως σας τονίζουμε σε κάθε ανάρτηση, ό,τι κι αν κάνετε, προσοχή στις υπερβολές. Προχτές πήρε το μάτι μου την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της να φοράει ένα μπουκέτο λουλούδια στα μαλλιά της, το μισό από τη μια μεριά και το άλλο από την υπόλοιπη...Ok, για τηλεόραση μπορεί να θεωρείται αποδεκτό (αν και πάλι υπερβολικό φαινόταν) αλλά μην βγείτε ωσάν το λαχανόκηπο έξω!
Τολμήστε λοιπόν τα στολίδια στα μαλλιά σας και θα δείτε πόσο διαφορετικά και εσείς θα νιώθετε και οι περαστικοί γύρω σας!

By: Sandy Antonakaki


1 σχόλιο:

  1. ax foveri idea me ta louloudia eidika twra to kalokairi!kai me ena omorfo vapsimo sketi prigkipissa! tha paw se enan gamo k skeftomai na syndysaw aspro louloudaki sto malli me vapsimo tirkouaz tis seiras color appeal chrome kai pistevw oti tha einai teleios syndyasmos! vrika k ena youtube videaki me kales symvouleshttp://bit.ly/colrap

    ΑπάντησηΔιαγραφή