Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η πιο αστεία εποχή...!



Μη μου πείτε πως δε συμφωνείτε μαζί μου, γιατί θα μου πείτε ψέματα! Μα, δεν είναι πιο αστεία στυλιστικά εποχή; Και δεν εννοώ αυτή της κρίσης (αυτή είναι για κλάματα!) αλλά αυτού του μεταίχμιου άνοιξης- καλοκαίρι, που η καθεμιά φοράει ό,τι θέλει! Βγείτε μια βόλτα ένα Σάββατο βράδυ και τσεκάρετε όλες τις γυναίκες (οι άντρες κάπως συμμαζεύονται...) να φοράνε πραγματικά άλλα αντί άλλων. Μα τρελάθηκαν οι γυναίκες; Όχι, ο καιρός μας κάνει τρελίτσες!














Καλσόν, μπότες και παλτό στο ένα τραπέζι, peep- toes, coctail dress και εσάρπα στο παραδιπλανό και αν τραβούσες μια φωτογραφία το πλάνο και την έδειχνες σε κάποιον, ρωτώντας τον τί εποχή απεικονίζεται, σίγουρα θα σου έλεγε πως είναι θεατής φωτομοντάζ!
Περίεργη εποχή...Κρατάς μπουφάν και καταλήγει αξεσουάρ χεριού, βγαίνεις με κοντομάνικο και κινδυνεύεις από αμυγδαλίτιδα! Τί μπορούμε λοιπόν να βάλουμε επιτέλους χωρίς να δυσανασχετούμε; Μανίκια 3/4 ή λεπτά ζακετάκια για τα δροσερά βράδια είναι μια καλή λύση, λεπτά καλσόν και δροσερά φουλάρια που αγκαλιάζουν τον λαιμό μας θα μας παρέχουν ζεστασία αλλά όχι εσωτερικό ''καύσωνα''. Και μην ξεχνάτε πως μπορεί να είναι αστεία εποχή αλλά μπορείτε να χαρείτε παράλληλα και τα νέα σας ανοιξιάτικα ρούχα και τα νέα σας χειμωνιάτικα που αγοράσατε προσφάτως, από προσφορές, χωρίς αναστολές καθώς...όλα φοριούνται!

Υ.Γ. Τελευταία λατρεμένη μου επιλογή: καλοκαιρινό φορεματάκι με ζακετούλα, συνδυασμένο με τζην και καομπόϊκες μπότες!


By: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου