Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Σκέφτομαι και γράφω: Δεν φεύγει ακόμα και αν το θέλετε!!!

Πολλές εταιρείες βαυκαλίζονται ότι διαθέτουν το πιο σταθερό κραγιόν, που κρατάει ώρες και μένει ανέπαφο. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και φυσικά μας απογοήτευσαν. Ακόμα και κάποια που όντως είχαν διάρκεια, με την πρώτη μπουκιά που βάζαμε στο στόμα μας, το ροζ χρώμα μετακόμιζε από τα χειλάκια μας στο τοστ! Όλα αυτά μέχρι χτες, που η μητέρα μου με έπεισε να δοκιμάσω το νέο της καλλυντικό: Τα χείλια μου έμειναν άφωνα αλλά πάντα ροζ!
Αποφάσισα να περάσω το καινούριο κραγιόν από crash test για να βεβαιωθώ για τη διάρκειά του! Και ιδού τα αποτελέσματα:

Crash test: Ημέρα 1η (Τοποθεσία δοκιμασίας: Κρητικός γάμος στα Χανιά)

-Φίλησα (σταυρωτά:) 9 άτομα Χ 2 φορές (στο πήγαινε και στο φεύγα!)
-Έφαγα: 1 κουφέτο, 1 κριτσίνι, ψητά γεμιστά λαχανικά, ζουμερό κέϊκ σοκολάτας με παγωτό
-Δοκιμασα από τις μερίδες: πιλάφι, τσιγαριαστό κρέας με τηγανιτές πατάτες, ψητές πατάτες με χοιρινό
-Ήπια: 2 ποτήρια κρασί, 1 λίτρο νερό, 1 ποτήρι sprite

Αποτέλεσμα: (έσκασα!) Γύρισα σπίτι 9 ώρες μετά την εφαρμογή του κραγιόν. Το χρώμα ήταν το ίδιο, φαινόταν σαν να το είχα μόλις βάλει! Χρειάστηκα μαντηλάκι demaquillage να το βγάλω, δεν έβγαινε εντελώς, αποφάσισα να μην ξεφλουδίσω τα χείλη μου και πήγα ύπνο με κάποιο ίχνος ροζ κραγιόν ακόμα. Την άλλη μέρα ήταν λίγο ακόμα εκεί...

Ημέρα 2η (Τοποθεσία: Κρητικό χωριό-ημέρα δημοτικών εκλογών, σύναξη με σόϊ)

-Φίλησα (πάλι σταυρωτά, συγγενείς ήταν!): σίγουρα πάνω από 20
-Έφαγα: 3 καλτσούνια, πιλάφι, κρέας τσιγαριαστό, 1 σαραγλί
-Ήπια: 2 λίτρα νερό, coca light (αυτή με μάρανε!)

Αποτέλεσμα: Έχουν περάσει 12 ώρες από την εφαρμογή του και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ακόμα είναι στα χείλη μου! I think i love it!

Συμπέρασμα: (πήρα 300 κιλά σε2 μέρες αλλά δεν μελετάμε αυτό τώρα) και ...αν θέλετε να βάζετε 1 φορά κραγιόν την ημέρα, αν ντρέπεστε να το ανανεώνετε στα restaurants με καθρέφτη τα μαχαίρια, αν έχετε σκοπό να περάσετε καυτή νύχτα και το πρωί να έχετε ακόμα λαχταριστά χείλια, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το κραγιόν που μάγεψε κι εμένα! Συμπέρασμα2: ακούτε πού και πού τη μαμά σας!
* Η ανάρτηση δεν είναι διαφημιστική αλλά εμπειρική. Πρόκειται για το Manhattan Lips2last Gloss. Στοιχίζει λίγότερο από 20 ευρώ, διαρκεί για πάντα!

Βy: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου