Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Proud to be juicy!



Κυρίες και κύριοι...το έχω πάρει απόφαση και ελπίζω να το πάρει και ο πατέρας μου: δε θα αδυνατίσω ΠΟΤΕ! Και πλέον δε με νοιάζει! Αμάν πια με τα πρότυπα και τα standards! Δηλαδή όλα τα άλλα (ηθική, πνεύμα, μόρφωση, συναίσθημα) χάνονται μπροστά στη θέα από καμπύλες ή παραπάνω βάρους;;; Το συλλογίστηκα...και διάσημες stars μου έδωσαν την απάντηση. (Μπαμπά βλέπεις;)

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, οι κάτωθι stars διαθέτουν αξιοθαύμαστη καριέρα (τουλάχιστον οι περισσότερες), εκπληκτικό πρόσωπο (be objective guys!) και όχι μόνο δεν ντρέπονται για τις καμπύλες τους αλλά καμαρώνουν κι όλας! (και πολύ καλά κάνουν). Εξάλλου, όπως λέει και μια παλιά μου(;) ιστορία ''η μούρη χαιρετάει!!! Παρακάτω θα δείτε Μεσογειακές, καμπυλωτές, ζουμερές ακόμα και παχουλές...αλλά όλες θεές, η καθεμιά στο είδος της! (ααα, δεν έχει παρέμβει photoshop σε καμία φωτό)















Και τώρα ακολουθούν οι αγαπημένες μου τραγουδίστριες που τον τελευταίο καιρό έχασαν πολλά πολλά κιλά (Ιούδες!-πλάκα κάνω!). Κοιτάξτε να δείτε...κανείς δεν επιβραβεύει ένα στρουμπουλό σώμα, καθώς πάνω από όλα ένα αδύνατο ή νορμάλ σώμα είναι υγεία. Αλλά προς Θεού δεν πρέπει να γίνονται εφιάλτης και μόνιμη ιδέα. ορισμένα κιλά παραπάνω ή κληρονομικές καμπύλες! Άντε, ας καμαρώσουμε τώρα τα κορίτσια όπως ήταν και όπως εμφανίστηκαν πρόσφατα στις συναυλίες τους! (Μπράβο κορίτσια!)

Βy: Sandy Antonakaki

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post....!!!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών οι ασθενείς πάσχουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση!!!!!!!!!!!!
    Θέλει πολλά κιλά αυτοπεποίθησης να είσαι ο εαυτός σου και οι άλλοι να σε αγαπούν για αυτό που είσαι κ όχι για όλα τα άλλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O moulinos einai o mpampas sou??? :p
    Emena o dikos mou to exei parei apofasi xronia twra...Allwste autos k i katarameni klironomikotita ftaine gia tin pli8wrikotita tou einai mou :p
    TELEIO post agapako mou as usual.... filaki :x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pestaaaaaaaa kouklitsa!! (ki o dikos mou o mpampas tin idia ennoia exei, ma ti tous pianei telos pantwn?)
    exairetiko post, me vriskei se ola symfwni!!
    kiss kiss*

    ΑπάντησηΔιαγραφή