Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ιστορικές αρωματικές ατάκες που ακούστηκαν στο Ελ. Βενιζέλος..!

Για να δείτε τί τραβάμε κι εμείς οι αεροδρομιούχοι, πάρτε ''μυρωδιά'' από τις αρωματικές απορίες/ δηλώσεις των ανυποψίαστων επιβατών..!
-'' Γειά σας, θα ήθελα το Ντικαπανί.'' -Ποιο;;; - Το Ντικαπανί. - Απορρυπαντικό είναι;; -Όχι , άρωμα μήλου....(Το DKNY ήθελε...)-----> D (ντι) K(κάπα)  NY (νί!) ...όλο μαζί Ντικαπανί!!!

- Θα ήθελα το άρωμα ''Νικολά Σαρκοζί''....-Ποιό;;; ( Το narciso rodriguez ήθελε...)

- Θα ήθελα το άρωμα του Ρομπέρτο Καβαλάρι..........(χωρίς σχόλια)...

- Μήπως έχετε το νέο άρωμα των Ντόλτσε Κουδούνα; (...)

- ...Μου είπαν ένα άρωμα...Ντόλτσε Μπανάνα νομίζω λέγεται...!!!

- Γεια σας, θα ήθελα ένα κραγιόν που να μην φεύγει όταν παίρνω π*πες!!!

- Παπάς πείθεται να αγοράσει το άρωμα που του προωθεί η Chanel και όταν η κοπέλα του προτείνει και το After Shave αυτός της απαντά: Δεσποινίς όπως αντιλαμβάνεστε, λόγω ιδιότητας δεν ξυρίζομαι..κι εκεί που ξυρίζομαι δεν μπαίνει  After Shave!!!

- (Το πιο κορυφαίο!)....Κατά καιρούς μας ζητάνε το Le Male του Jean Paul Gaultier λέγοντας τα μέλη του σώματος λόγω συσκευσίας. (κορμί, στήθος, σώμα, κλπ)...(η συνέχεια μετά τη φωτό...)
Μια ωραία πρωία ένα κύριος έρχεται και λέει το εξής: '' Γειά σας, θα ήθελα το άρωμα με το πουλί''...Του δείχνει η πωλήτρια το  Le Male και εκείνος σαστισμένος απαντά: ''Όχι δεσποινίς, το πουλί είναι στο καπάκι...''!!! (βλέπε: κάτω φωτό)(L'air du temps)

* Οι άνωθεν ατάκες είναι πέρα για πέρα αληθινές και έχουν λάβει χώρα στο Αεροδρόμιο Αθηνών σε ανύποπτο χρόνο...!(τί ακούμε κι εμείς!). Kαι έπεται συνέχεια...

By: Sandy Antonakaki





2 σχόλια: