Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Tα notosgalleries στηρίζουν τους Έλληνες αφού όταν αγοράζεις καλοκαιρινά, κερδίζεις χειμερινά!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ NOTOSGALLERIES ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΟΥ ΡΟΥΧΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!

Τα πολυκαταστήματα μόδας και ομορφιάς notosgalleries, στηρίζουν τους fan του shopping και μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τον πιο πρωτότυπο και δελεαστικό τρόπο!
Από σήμερα και ως 11/09/2010, έχουμε τη δυνατότητα να ψωνίσουμε καλοκαιρινά είδη - ρούχα, καλλυντικά, μαγιώ, αντηλιακά - να τα επιστρέψουμε στα notosgalleries μετά τις διακοπές μας προκειμένου να κερδίσουμε το 100% της αξίας τους σε δωροεπιταγή, για τις αγορές μας σε χειμερινά είδη, από τις μοναδικές συλλογές του πολυκαταστήματος!
Τώρα το καλοκαίρι, που έχουμε στο μυαλό μας τις παραλίες και τις βόλτες στα νησιά αγοράζουμε και φοράμε όλα τα trends σε ρούχα, μαγιό, αξεσουάρ και καλλυντικά. Mόλις γυρίσουμε από τις διακοπές μας, τα επιστρέφουμε στα notosgalleries αν τα έχουμε βαρεθεί, παίρνουμε την αξία τους σε δωροεπιταγή και αγοράζουμε όλα τα νέα φθινοπωρινά trends!
Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού τα ρούχα που θα επιστρέψουμε θα δωρίζονται σε ομάδες κοινού που τα έχουν ανάγκη, ενώ όλες οι συσκευασίες καλλυντικών θα δοθούν για ανακύκλωση.
Μπράβο notosgalleries!
Οι αγορές καλοκαιρινών ειδών πρέπει να πραγματοποιηθούν ως 11/09/2010.
Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής πρέπει να πραγματοποιηθεί από 15/09/10 - 15/11/2010.
Στην ενέργεια συμμετέχουν τα notosgalleries στις πόλεις: Αθήνα, Πειραιάς, Πάτρα, Καλαμάτα, Λάρισα.





kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου