Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

New Kids On My Blog!!!


 
Το πολυαναμενόμενο meeting των fashion bloggers έλαβε χώρα!!! Με σημαντικές, βέβαια, απώλειες λόγω καλοκαιρινών διακοπών, 12 δροσέρα κορίτσια εν μέσω καύσωνα γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν γνώμες περί ζωής και style! Θα είμαι ειλικρινής...Πήγα με επιφύλαξη, καθώς δεν ήξερα τί θα αντίκρυζα...Φοβόμουν ότι θα έσκαγαν μύτη κορίτσαροι, με αναλογίες μοντέλου και με μύτη μέχρι τον ουρανό, αυτοαποκαλούμενες '' fashion guru'' , κρατώντας και φορώντας ό,τι ακριβότερο κυκλοφορεί στην αγορά! Πήγα πρώτη στο ραντεβού μας, να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση...Φόρεσα μαύρα εκ του ασφαλούς και άφησα το χρώμα στα αξεσουάρ μου...Λίγα λεπτά μετά αντικρύζω απέναντί μου μία κοπέλα, η οποία ήταν σαν να βγήκε από 50's περιοδικό! Kαλόγουστη και χαμογελαστή, μου συστήθηκε και με φίλησε. Το γεγονός ότι ήταν τόσο προσιτή, με ανακούφισε και με χαροποιήσε ταμάλα! Μέσα σε λίγη ώρα, ο σταθμός του Μοναστηρακίου γέμισε κορίτσια και οι περαστικοί αναφωνούσαν ''από ποιο περιοδικό βγήκατε;''!
Τα κορίτσια που συνάντησα ήταν όμορφα, προσιτά, με έντονη την αίσθηση του γούστου και πολύ χιούμορ (και μετριοφροσύνη). Φορούσαν κομμάτια με vintage επιρροές, χειροποιήτα κοσμήματα αλλά και στηρίζοντας τις φετινές τάσεις με δροσερά σορτς και μίνι, ακάλυπτους ώμους και στυλάτα σανδάλια. Οι ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα και η δέσμευση για ανανέωση του ραντεβού θεωρήθηκε δεδομένη! Τώρα ξέρουμε...(Κορίτσια, χάρηκα πολύ!)...

Ατάκες που ακούστηκαν και θα μας μείνουν από εκείνη τη νύχτα:

  • Έχω μηχανή να βγάλουμε φωτό! -Α, εμένα είναι ροζ!- Κι εμένα είναι ροζ! - Μα εγώ έχω και κινητό ροζ...-Κι εγώ! Χαχαχα!
  • Σπουδάζεις;- Όχι, έχω ξεκινήσει διδακτορικό και έχω 2 παιδιά!!! (ηρωίδα!)
  • Δουλεύω σε online κατάστημα - Τέλεια;;; Πολλά ρούχα και παπούτσια, ε;;;- Εεεμ, όχι είναι με ηλεκτρονικά προϊόντα.- (όλες μαζί) Ααααα!
  • Σήμα κατατεθέν μου είναι τα κουμπιά!
  • Δεν την πάλευα στο Παρίσι άλλο, ανυπομονούσα να γυρίσω Ελλάδα!- Μα τί λες χρυσή μου, εγώ κοιτάω πώς να μεταναστεύσω!!!!
  • Με φωνάζουν dindinaki γιατί φοράω πολλά αξεσουάρ! (θεάααα!)
  • Δουλεύω στο Υπουργείο Απασχόλησης - Δούλευα στον ΟΗΕ (τί νομίζετε; Τα κορίτσια μας είναι και πολύ έξυπνα εκτός από όμορφα!)
  • Μα πού είναι τα cupcakes επιτέλους???
  • Το hair band είναι απαραίτητο. Αφού συνέχεια φουντώνουν αυτά τα μαλλιά!!!

Βy: Sandy Antonakaki


3 σχόλια:

  1. αι αι αι! ωραίο κείμενο! μαντεύω για αυτές που έχασα ποιές τις είπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η "καλόγουστη" και "χαμογελαστή" κοπέλα σε ευχαριστεί τοοοοοοοοοοοσο μα τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια σου στέλνει χαμόγελο και δροσερό θαλασσινό φιλί!!άντεεεε το Σεπτέμβρη θα κανονίσουμε να βρεθούμε πάλι όλες να πούμε τα νέα απο τις διακοπές μας...(επίσης να σου πω οτι αγαπώω το οτι είσαι Κάρολος-δηλαδής εγγλέζα- στα ραντεβού σου!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο post! Eλπίζω να τα ξαναπούμε σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή