Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Eurovision 2010: Οι καλοντυμένοι και οι κιτς!




Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού έληξε και φέτος, αφήνοντάς μας ανάμεικτα συναισθήματα. Νικήτρια η Γερμανίδα Lena η οποία στυλιστικά δεν είχε να μας δείξει κάτι νέο...(πιο πολύ σα να έβγαινε για ποτό έμοιαζε!). Για να δούμε όμως ποιοι είναι οι νικητές και οι χαμένοι του στυλ στο φετινό Διαγωνισμό...
   Η Safura από το Αζερμπαϊτζαν μας εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της όσο και από το υπέροχο φόρεμά της, που παρόλο που είχε μία θαυμάσια ουρά, άφηνε τα κομψά της πόδια ακάλυπτα. (Μεταξύ μας, το μπροστινό μέρος του φορέματος έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό της Παπαρίζου!)



Μια φτηνή αντιγραφή της Lady Gaga...χωρίς περαιτέρω σχόλια!


Το κόκκινο φόρεμα είναι υπέροχο...!O φιόγκος μπορούσε να είναι πιο διακριτικός. Τα περικάρπια μάλλον περιττά.




H παρουσία της από μόνη εντυπωσιάζει και έτσι στην συμμετοχή της Αρμενίας εφαρμόσθηκε το less is more! Τζην-μπλουζοφόρεμα και εντελώς ξυπόλητη...Η μόνη υπερβολή, το στήθος-αερόσακος που κόντεψε να της φτάσει στο λαιμό! (Ερώτηση: χρώμα ματιών, μήκος μαλλιών, στήθος...είναι φυσικά;;;)
 

Στα 80's θα εντυπωσίαζε, εν έτει 2010 φαντάζει κιτς-κιτς -κιτς! Ειδικά την στιγμή που άνοιξαν τα φτερά και ο μηχανισμός ταλαντεύτηκε πάνω-κάτω, απέδειξε την ερασιτεχνία του. Πολλή παγιέτα, πολύ φτερό...φτωχό τραγούδι.    


Βy: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου