Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Star Style: Νατάσσα Μποφίλιου

Παρόλα τα μόλις 27 της χρόνια έχει καταφέρει να αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά (και μάλιστα αξιόλογων ανθρώπων) με τις φωνητικές της ικανότητες! Η Νατάσσα Μποφίλιου θεωρείται μία από τις φωνές της δεκαετίας και όχι άδικα, έχοντας δίπλα της ένα δυνατό team να την πλαισιώνει. Εκτός όμως από την εκπληκτική φωνητική της δεινότητα, δεν μπορώ να μη σταθώ και στο στυλιστικό της κομμάτι, που αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση τόσο στο ίδιο το ντύσιμο όσο και στον χώρο του τραγουδιού.

Κόντρα στον ρόλο τραγουδίστριας- μοντέλου, κατάφερε να δώσει ακόμα και με το στυλ της το βάρος στο ουσιαστικό κομμάτι της ιδιότητάς της, το τραγούδι αυτό καθ'αυτό, χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού όπως άλλων ''συναδέλφων'' της με υπερεπιδείξεις ποδιών, κοιλιακών, στήθους και τα συναφή. 
Η Νατάσσα κινείται στυλιστικά σε μποέμ τόνους, με κάποιες δόσεις ''τσιγγάνικων'' πινελιών που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν το μεσογειακό σώμα της. 
Κυρίως προτιμά το total black look και διανθίζει την εμφάνισή της με αμέτρητα αξεσουάρ, που τους έχει και αδυναμία! Και εδώ είναι το μυστικό, αν επιθυμείτε να αντιγράψετε το look: πολλά αξεσουάρ με μονοχρωμία στα ρούχα, αλλιώς θα φέρνετε σε λατέρνα της Ερμού. 

Ακόμα και η ξανθιά μακριά της χαίτη σπάει το κατεστημένο της ''λαϊκής'' χροιάς που έχει το ξανθό και η ίδια το ''χρησιμοποιεί΄΄ ως υπέρ της. Εν γένει οι ξανθές είναι πιο φωτογενείς, το ανοιχτό χρώμα τονίζει ούτως ή άλλως το πρόσωπο και τραβάει την προσοχή. 

Αλλά όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, αποφεύγει το στερεότυπο του ξανθού και απόλυτα ίσιου. Αντιθέτως μάλιστα, αφήνει να αναδειχθούν οι πλούσιες μπούκλες της που της δίνουν ακόμα περισσότερο στυλ ή τα μαζεύει σε έναν επιμελώς ατημέλητο σινιόν. Λεπτομέρεια: αν παρατηρήσετε τα μαλλιά της την ώρα ερμηνείας της θα δείτε που και που να ξεπροβάλει μία κόκκινη τούφα!

Το μακιγιάζ της δεν είναι ποτέ υπερβολικό. Με αδυναμία σε κραγιόν στο χρώμα της φωτιάς και λιγότερη ένταση στα μάτια, καταφέρνει την τέλεια αρμονία. Αν ποτέ διάβαζε αυτές τις γραμμές θα της πρότεινα και τις ροζ αποχρώσεις, όπως παρουσίαστηκε στην εκπομπή ''Έχει γούστο'' καθώς και το total look που είχε στην εκπομπή ''Στην υγειά μας΄΄, με το μωβ φόρεμα!

Ακόμα και εκτός σκηνής, στην καθημερινή της ζωή, δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της βραχιόλια και συνεχίζει να κυμαίνεται στο minimal αλλά παράλληλα μποέμ look. 

Προχτές στο αεροδρόμιο πέρασε από μπροστά μου, καθώς πέταγε για Αλεξανδρούπολη, σε πολύ low profile, με μία στρώση ανεπαίσθητου make-up κάνοντας την διαφορά με τις περισσότερες επώνυμες που κατά καιρούς βλέπω, οι οποίες ακόμα και ξημέρωμα να είναι, δεν έχουν παραλείψει και την τελευταία πινελιά στο πρόσωπό τους! Στυλιστικά μου άρεσε που φόραγε παντελόνι με μπότες, και ένα υπέροχο παλτο στο χρώμα του καφέ. (με μπέρδεψε παρόλα αυτά η κόκκινη λούστρινη τσάντα).  
 Συμπερασματικά, αν και εσείς θέλετε μία παρουσία με άποψη κάντε το όπως η Νατάσσα: επενδύστε σε ρούχα που σας κολακεύουν και δε θα σας προδώσουν, αφήστε όμορφα χειροποίητα κοσμήματα να σας τονίσουν και κυνηγήστε ό,τι πρωτότυπο βρεθεί στο δρόμο σας. 
Μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα σας και κανένα έντονο μακιγιάζ ή αβυσσαλέο ντεκολτέ δεν σας καθιστά όμορφες!




























By: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου