Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Γυμναστική κομψότητα!

Η εποχή της εμφανισιακής ανασυγκρότησης ενόψει καλοκαιριού έχει έρθει, φέρνοντας μαζί και το φαινόμενο της συρροής πληθών στα γυμναστήρια της πόλης τα οποία, ως γνωστόν, εκτός από χώροι προπόνησης, αποτελούν και μια καλή αφορμή για κοινωνικές συναναστροφές παντός είδους! 


Συμπέρασμα
: η εμφάνισή μας στο γυμναστήριο είναι εξίσου σημαντική με όλες τις άλλες που πραγματοποιούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα έπρεπε να την προσέχουμε.

Ευτυχώς για φέτος, μεγάλοι σχεδιαστές του pret-a-porter καταπιάστηκαν με το sporty στιλ και παρουσίασαν συλλογές που μπορούν να μας εμπνεύσουν για κομψές εμφανίσεις με κολάν και αθλητικά παπούτσια! Με πρότυπά μας λοιπόν τα looks των Hermes, Alexander Wang, Julien Mc Donald (ρίξτε μια ματιά στις Collections) αλλά και μετά από χρόνια παρατήρησης, συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα «φάουλ» της μόδας που λαμβάνουν μέρος σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και κάποια tips για να δημιουργήσετε το δικό σας αθλητικό στιλ με πινελιές του φετινού παλμού της μόδας!









Gym fashion dos & dont's
Αυτά τα εγκλήματα τα έχουμε δει να διαπράττονται επανειλημμένως σε χώρους εκγύμνασης. Καιρός να αποτελέσουν παρελθόν ακολουθώντας τις συμβουλές του myself.
* Το προ δεκαετίας (μην πω εικοσαετίας) t-shirt του μπαμπά ή του boyfriend που φοριέται ανέπαφο (ούτε καν κομμένο στη λαιμόκοψη για στιλ) και για συναισθηματικούς λόγους.
DO: Αντικαταστήστε το με ένα μονόχρωμο μακρύ t-shirt από οργανικό βαμβάκι.
* Οι παράταιρες αθλητικές κάλτσες
DO: Εξοπλιστείτε με αυτές που κόβονται στον αστράγαλο αν δεν μπορείτε να συνδυάσετε τις κάλτσες με το υπόλοιπο outfit.
* Τα εσώρουχα κάθε είδους που διαφαίνονται ή ακόμα χειρότερα κάνουν άμεση την παρουσία τους μέσα από τοπ, κολάν ή φόρμες
DO: Τα ειδικά εσώρουχα σε αθλητική γραμμή ή τα seamless effect είναι η καλύτερη επιλογή.
* Τα εξωφρενικά έντονα χρώματα (αυτά που λανσάρουν οι περισσότερες εταιρείες αθλητικών ειδών) φορεμένα από πάνω μέχρι κάτω, εκτός και αν το άθλημά σας περιλαμβάνει βραδινό jogging σε δρόμο χωρίς φώτα εν ώρα αιχμής!
DO: Προτιμήστε τους low profile χρωματικούς τόνους στο σύνολο συνδυασμένους με ένα αθλητικό μπουστάκι (φορεμένο μέσα από φανελάκι) σε έντονο χαρούμενο χρώμα.
* Οι φαρδιές γραμμές και στο πάνω και στο κάτω μέρος του ντυσίματος. Είναι άχαρες και πλησιάζουν το ανδρικό στιλ ντυσίματος στο γυμναστήριο.
DO: Μάθετε το δυνατό σας σημείο και επιλέξτε ανάμεσα στο κολάν με φαρδύ t-shirt (αν τα πόδια σας είναι το φόρτε) ή φαρδιά φόρμα με στενό φανελάκι (αν οι κοιλιακοί και το στήθος σας είναι αυτά που ξεχωρίζουν). Έτσι το shopping σας θα γίνει πολύ πιο εύκολο.
* Τα παλιά και ταλαιπωρημένα αθλητικά παπούτσια που φοριούνται προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση τα πιο «καλά» αθλητικά.
DO: Μην τα λυπάστε. Φορέστε τα νέα σας μποτίνια (προορισμένα για slim jeans και καθημερινές trendy εμφανίσεις) ακόμα και στο γυμναστήριο!
* Οι τσάντες και οι πετσέτες σε εντελώς άσχετες αποχρώσεις που συγχύζουν το μάτι.
DO: Επιλέξτε μια τσάντα γυμναστηρίου με στιλ σε ουδέτερο χρώμα και φροντίστε οι πετσέτες που χρησιμοποιείτε να είναι σε χρωματική αρμονία με τα ρούχα σας. (δεν κάνουμε πλάκα, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο)
Beauty & Fashion Tip: Μια πλαϊνή πλεξούδα, όπως την είδαμε στην πασαρέλα του Alexander Wang, είναι ο τέλειος και πρακτικότερος συνοδός ενός αθλητικού ντυσίματος.


www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου