Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Tί να βάλω;;;

Οι περισσότεροι γάμοι και βαφτίσεις, όπως και δεξιώσεις και κοκτείλ πάρτυ, γίνονται το καλοκαίρι, για ευνόητους λόγους! Και συνήθως είναι πολλές οι κοινωνικές εκδηλώσεις που είμαστε προσκαλεσμένοι, βάζοντας πάντα στο μυαλό το ερώτημα: ωραία και τώρα τί να βάλω;

Οι εκπτώσεις έφτασαν, οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε πολυάριθμα κομμάτια. Καλό θα ήταν όταν θα βγείτε στην αγορά να θυμαστε τα εξής:
  • Αν πρόκειται να πάτε σε γάμο και ιδιαίτερα όταν είστε κοντινό συγγενικό πρόσωπο, να αποφύγετε το λευκό φόρεμα. Το λευκό (αλλά και το μπεζ, κρεμ, ιβουάρ) ανήκουν αποκλειστικά στην νύφη εκείνη την ημέρα που είναι και το τιμώμενο πρόσωπο. Ιδιαίτερα φέτος που τα χρώματα είναι στο φόρτε τους, οι επιλογές σας είναι αμέτρητες!
  • Αν πρόκειται να παραστείτε σε βάφτιση, προτιμήστε χαρούμενα ρούχα, γιατί ο πρωταγωνιστής της ημέρας είναι ένα μωρό! Παστέλ γαλάζιο και ροζ κουφετί είναι μια καλή πρόταση.
  • Αν στην βάφτιση είστε η νονά ή η μητέρα του παιδιού αποφύγετε ρούχα που θα σας προδώσουν ή θα σας εκθέσουν. Μεγάλα ντεκολτέ ή strapless ρούχα μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν ως …κρεμάστρα για το μωρό και να κάνουν αποκαλυπτήρια που δεν τα υπολογίζατε.
  • Θυμηθείτε πως τα μίνι δείχνουν τα καλλίγραμμά σας πόδια, αλλά αν σκοπεύτε να χορέψετε στην υπερυψωμένη πίστα του μαγαζιού που θα γίνει το γλέντι, μπορεί το μίνι σας να ”γλεντήσει” και τους άλλους προσκεκλημένους.
  • Αν είστε καλεσμένες σε ένα πάρτυ/ δεξίωση/ κοκτέϊλ πάρτυ, οι επιλογές  είναι περισσότερες και πιο χαλαρές.Ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα με ένα εντυπωσιακό strapless είναι ιδανικά. Αν θέλετε κάτι πιο καλό, ένα κοκτέϊλ φουστανάκι ή ένα φόρεμα σε Η γραμμή σας καθιστούν κομψές, όπου και εάν σταθείτε.
  • Αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν πολλές αγορές, επενδύστε στο κλασσικό πλέον αλλά θαυματουργό Little Black Dress, όπου μπορείτε να το αποθεώσετε με διαφορετικά αξεσουάρ και κάθε φορά να μοιάζει διαφορετικό. Το μαύρο είναι ουδέτερο χρώμα οπότε μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα: με κοκκινο φουλάρι και όμοιες γόβες, ή με τυρκουάζ σκουλαρίκια και κίτρινες γόβες, ή με μωβ γόβες και κίτρινη ζώνη….Οι επιλογές είναι αμέτρητες!
  • Τέλος μην ξεχνάτε, πως ότι κι αν επιλέξετε, εσείς πρέπει να φοράτε το ρούχο και όχι αυτό εσάς!



2 σχόλια: