Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Tολμηροί συνδυασμοί; Τολμάς;

by: Sandy Antonakaki, as published @ fcafe.gr
Όπως σας έχω ξαναπεί, φέτος στη μόδα είναι τα πολύ έντονα χρώματα! Εντάξει λοιπόν, είστε αποφασισμένες να φορέσετε επιτέλους το κοραλλί μπλουζάκι που αγοράσατε πέρσι...με τι; Με μαύρο παντελόνι;;; Όχι, δε θα το επιτρέψω! Φέτος τα outfits θυμίζουν cocktails και αν δεν το μάθατε…κι εσείς το ίδιο!
  • Κοραλλί με κόκκινο:…και θα μοιάζετε με ονειρεμένο παγωτό φράουλα-κεράσι!
  • Πράσινο με τυρκουάζ: όταν η ζούγκλα καταλήγει στον ωκεανό!
  • Κίτρινο και φούξια: σαν τσιχλόφουσκα μπανάνα- φράουλα!
  • Τυρκουάζ με μπλε ηλεκτρικ: τα βάθη του ωκεανού!
  • Μωβ με πορτοκαλί: σαν φτερά πεταλουδένια!
Θες ακόμα να βάλεις το μαύρο παντελόνι σου;
Και plus: πουά με ριγέ ή λεοπάρ, όπως σοφά ετόλμησε η Dindinaki Koudounaki στην Fashion Week 2010 ! Τολμάς;

photos by: nymag.com viawoman

6 σχόλια:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο και γράφεις και πολύ ωραία! Εν τω μεταξύ οι εν λόγω χρωματικοί συνδυασμοί πάντα ήταν καλόγουστοι, απλά φέτος η μόδα έχει βαλθεί να μας ανεβάσει τη διάθεση -και ΠΟΛΥ καλά κάνει! Εγώ το Σάββατο τόλμησα κοραλλί φαρδύ παντελόνι με λουλουδάτο τοπ που είχε ως κυρίαρχο χρώμα το μενεξεδί μπλε. Όνειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax 8ea to dindinaki mas..egw tolmhsa prasino me mple!!k 8elw na dokimasw portokali me mwb!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσάρα, ντρέπομαι αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα καιρό να περάσω απ' το blog σου:( Έχω πέσει βλέπεις με τα μούτρα στην δουλειά και επίσης είμαι εδώ και καιρό χωρίς internet στο σπίτι. Anyway αφήνω τις δικαιολογίες γιατί αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι εντυπωσιάστηκα με το πόσο έχει εξελιχθεί το blog σου. Τα τελευταία θέματα σου είναι σούπερ, τα διάβασα όλα μονορούφι! Congrats λοιπόν και υπόσχομαι πιο συχνές επισκέψεις. φιλάκια xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ ψηφίζω το αγαπημένο μου Κουδουνάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι που σας άρεσε το άρθρο! Όσο για το Κουδουνάκι μας, της το λέω πυκνά-συχνά: Θεά....Είδωλο!!! Σας φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια επειδή σας ξέρω όλες ξέρω οτι δεν είναι αβρότητες τύπου ¨"κούκλα είσαι''-''αχ να σαι καλά και συ Νίτσα μου δε πας πίσω, μια οπτασία'' αλλά τα εννοείτε.Το ευχαριστώ μου είναι λίγο, σας φιλώ πολύ και να ξέρετε οτι μου φτιάχνετε ΚΑΘΕ φορά το κέφι. (που είμαι και μουλάρα και εξαφανίζομαι απο τη μπλογκόσφαιρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή