Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

5 λεπτά είν'αρκετά!


as published @ fcafe.gr, by Sandy Antonakaki

Κι εκεί που έχεις αράξει στον καναπέ με τις πιτζάμες και τα πατομπούκαλα γυαλιά σου, σε παίρνει τηλέφωνο ο εκλεκτός της καρδιάς σου που είναι απόψε στη γειτονιά και λέει να σε δει…σε 5 λεπτά! Χριστέ μου, τί να κάνεις, να πανικοβληθείς;;; Όχι, βέβαια! Απλά θυμήσου στο εξής τα παρακάτω:

  • Μην ξεβάφεσαι μόλις μπαίνεις σπίτι αλλά όταν ετοιμάζεσαι για ύπνο…Γιατί πάντα τότε τηλεφωνεί ο ”λεγάμενος”!
  • Αν παρόλα αυτά είσαι άβαφη, σαφώς και δεν προλαβαίνεις ένα πλήρες φρεσκάρισμα! Ένα σχετικά έντονο κραγιόν, για να τονίσει τα χαρακτηριστικά σου και λίγη μάσκαρα, είναι αρκετά!
  • Λύσε την κοτσίδα σου, κατέβασε τα μαλλιά σου και χτένισε τα γρήγορα και απλά…Όχι, μη βάλεις την λαχανή στέκα, είνα άκυρη!
  • Μην αποπειραθείς να βάψεις τα νύχια σου! Δεν είναι ώρα! Θα τα πασαλείψεις! Μα ειλικρινά αυτό πιστεύεις θα προσέξει;
  • Γρήγορα στην ντουλάπα σου! Βγάλε τις πιτζάμες σου, το μπουφάν του μπαμπά σου (;) και φόρεσε κάτι με το οποίο θα αισθάνεσαι άνετο αλλά πειστικό: δεν μπορείς να φοράς το καλό σου φόρεμα μέσα στο σπίτι, ούτε και ο άλλος είναι χαζός! Αν παραμείνετε σπίτι, φόρεσε ένα χαριτωμένο παντελόνι φόρμας (ροζ/ γαλάζιο) με ένα λιτό τιραντάκι.  Αν θέλει να βγείτε προς τα έξω, μία φουστίτσα θα σε σώσει, αν έχει μηχανάκι, αρκέσου στο τζην σου! Όσο για τα εσώρουχα…εσύ ξέρεις! (όχι ξεφωνημένα παρακαλώ!).
  • Αν κατάλαβες πως θα σου κάνει επίσκεψη και το σπίτι είναι επιεικώς αχούρι κάνε τα εξής (ειλικρινά ντρέπομαι που τα γράφω, αλλά πώς θα σας σώσω!) : τυχόν πιάτα στρίμωξε τα στον φούρνο, τυχόν ρούχα στην ντουλάπα…α! Και ψέκασε λίγο με ελαφρύ άρωμα τον χώρο.
  • Χαλάρωσε, χαλάρωσε, χαλάρωσε! Είναι καλό που θέλει να σε δει!
  • Έχει μείνει 1 λεπτό: βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι και…άνοιξε την πόρτα!

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα δεν εχω λογια
    τελειο τελειο τελειο !!
    ειναι λες και ενιωθα οτι θα χτυπησει το κουδουνι απο την αγωνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο ποστ... Το διάβασα τόσες φορές και ακόμα γελάω...

    Τσέκαρε και το δικο μου μπλογκ http://belledenuitblog.blogspot.com/..

    JoJo

    ΑπάντησηΔιαγραφή