Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Οι πρώτες εικόνες από το Sex and the City2. Τί φοράνε οι πρωταγωνίστριες!


Τα γυρίσματα βρίσκονται προς το τέλος και ακολουθεί το μοντάζ για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της αγαπημένης σειράς Sex and the City. Την άνοιξη θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να κορέσουμε την περιέργειά μας τόσο για την πλοκή όσο και για τα στυλιστικά επιτεύγματα της δικής μας Ελληνίδας ενδυματολόγου Patricia Field. Μέχρι τότε όμως ας δούμε ένα preview!





Όπως είναι ξεκάθαρο οι ενδυματολογικές επιλογές της Patricia Field ακολουθούν ό,τι προστάζει η τρέχουσα μόδα, πάντα όμως με την προσωπική της πινελιά. Το μπλε και το μωβ είναι ευδιάκριτο και παρόν όπως άλλωστε σε όλες τις τελευταίες πασαρέλες!

Το φόρεμα με τα αποκόματα της εφημερίδας το έχουμε ξαναδει σε επεισόδιο της σειράς. Με αυτόν τον τρόπο η Patricia Field θέλησε να συμπεριλάβει και την οικονομική κρίση στη σειρά. Παράλληλα, διακρίνεται ως ένα all time classic κομμάτι που δεν πέφτει ποτέ από τη μόδα. (ιδιαίτερα τώρα που το ασύμμετρο είναι must ένα παραπάνω!)

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το little black dress που είναι πανταχού παρόν. Βέβαια θα μας επιτρέψετε να μην είμαστε μεγάλοι θαυμαστές των παπουτσιών που φοράει εδώ η Samantha και το τσαντάκι θα το χαρακτηρίζαμε μάλλον βραδινό, αλλά Patricia είναι αυτή, σίγουρα είχε λόγο να τα χρησιμοποιήσει!
Το αρχαιοελληνικό στυλ για άλλη μια χρονιά κοσμεί τις βιτρίνες και τις ταινίες, αφού -σοφό όπως κάθετι αρχαιοελληνικό- καλύπτει πάσα αμαρτία, κάθε σωματότυπου. Εδώ το βλέπουμε για ευνοήτους πλέον λόγους σε μπλε-μωβ απόχρωση.

Στον παρακάτω σύνδεσμο απολαύστε το trailer της δεύτερης ταινίας:

http://www.youtube.com/watch?v=7vPSR1RlXX8&feature=player_embedded

By: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου