Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

The purple wedding!

I'm sick of seing anywhere hot pink and turqoise wedding decorations! Enough! There are so many other nice colours.. Lilac and purple is very warm colour that can inspire every prospective bride. My favourite cousin soon will get marry and her best colour is purple. I don't know yet if she will use it- i think she doesn't either, but i found in many websites beautiful ideas for a...purple wedding! Why not?

Είναι κουραστικό να βλέπεις παντού φούξια και τυρκουάζ χρώματα σε γάμους! Φτάνει πια! Υπάρχουν τόσα πολλά και όμορφα άλλα χρώματα... Το λιλά και το μωβ είναι ένα πού θερμό χρώμα που μπορεί να εμπνεύσει κάθε υποψήφια νύφη. Η αγαπημένη μου ξαδέρφη θα παντρευτεί σύντομα και το αγαπημένο της χρώμα είναι το μωβ. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το χρησιμοποιήσει -πιστεύω ούτε και αυτή ξέρει ακόμα, αλλά βρήκα σε πολλές ιστοσελίδες όμορφες ιδέες για έναν...μωβ γάμο! Γιατί όχι;

By: Sandy Antonakaki

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Τυχαία βρέθηκα στο μπλογκ σου και συγκεκριμένα σε αυτήν την ανάρτηση καθώς έψαχνα μια μωβ εικόνα. Το μωβ είναι και το δικό μου αγαπημένο χρώμα!!! Ωραίες οι ιδέες που προτείνεις και σε ευχαριστούμε!!! Εγώ το μόνο που θα πρόσθετα στην ανάρτηση σου είναι πως όποια κοπέλα επιλέξει το μωβ χρώμα για το γάμο της θα πρέπει να προσέξει πολύ την απόχρωση του!!! Θα μου πεις τι σχέση έχει η απόχρωση? Λοιπόν όπως έχω γράψει σε μια μικρή έρευνα που έκανα γύρω από το μωβ, οι σκούρες αποχρώσεις προκαλούν άσχημα συναισθήματα όπως θλίψη, κατάθλιψη, ένταση κτλ. καλό είναι λοιπόν αν δε θέλουμε να έχουμε άσχημα αποτελέσματα στο γάμο μας να προσέξουμε!!!

    Χάρηκα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή