Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

My 50's sense!

 Τα 50's μας φέρνουν στο νου την Μέρυλιν, την Μελίνα, την Αλίκη! Είναι υπέροχη ενδυματολογική δεκαετία με κομμάτια-σταθμό στην ιστορία της μόδας! Οι full skirts, τα cocktails φορέματα, η κρεπαρισμένη κόμμη, οι γόβες στιλέτο αλλά και τα πουά, τα ριγέ, τα πτι-καρώ είναι μόνο μια ιδέα!

Τα 50's είναι και η δική μου πρόσφατη εμμονή και την εφαρμόζω σε κάθε ευκαιρία! Δείτε πώς τα κατάφερα ακόμα και με κάμποσα κιλά παραπάνω από τα standards...Περιμένω και τα σχόλιά σας!






Τα δύο αυτά υπέροχα φορεματάκια (πάνω και κάτω) είναι από τα H&M, μόνο με 29,90 ευρώ! Οι κίτρινες γόβες είναι BSB και τα γάντια Accessorize. Η βεραμάν ζακετούλα στην κάτω φωτό είναι Zara. Βλέπετε λοιπόν πως στις γνωστές αλυσίδες υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπορούν να μας δώσουν μία αίσθηση από το νοσταλγικό παρελθόν.


 Η περίτεχνη κόμμη είναι must με διάφορα στολίδια επάνω, καθώς και το έντονο θηλυκό μακιγιάζ. Στην επάνω φωτό μπορείτε να το δείτε σε καλοκαιρινή διάθεση, εμπνευσμένο από Brigitte Bardot, άρτια εκτελεσμένο από την φίλη μου και ταλαντούχα μακιγιέζ Γωγώ Μπυράκη και στην κάτω, μία προσωπική απόπειρα χειμερινού-βραδινού.
 By: Sandy Antonakaki

3 σχόλια:

  1. the hairstyle of the last photo is amazing!
    plus the make-up!
    so pin up!
    love it!
    :)

    mukimu.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The hairstyle is made by my patient hair stylist in Chania, Christina Manaroli. Thank u for your words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρώτο outfit είναι υπέροχο και σου πηγαίνει!! :) Και τα υπόλοιπα είναι όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή