Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Σκέφτομαι και γράφω: Νέα πράγματα που με εντυπωσίασαν προσφάτως!


Αν έχεις τα μάτια ανοιχτά και το μυαλό σου δεν έχει βυθιστεί στη σκέψη ''πώς θα πληρώσω την Δεή'', βλέπεις πολλά εντυπωσιακά πράγματα γύρω σου. Άλλα είναι καλαίσθητα, αλλά αστεία, άλλα κιτς. Όλα όμως είναι αξιοσημείωτα αφού κατάφεραν να σου ζωγραφίζουν ένα χαμογελάκι στα χείλια! Εδώ σας παραθέτω μερικές πρόσφατες τέτοιες στιγμές: 
Ξεκινάω από το πιο πρόσφατο, μία φωτογραφία που τράβηξα σήμερα. Η αγαπημένη σχεδιάστρια  μόδας Σοφία Κοκοσολάκη διαφημίζει κάρτα  για μίλια, αεροπορικής εταιρείας και κοσμεί όλο το αεροδρόμιο!

 Μεταξύ Σταυρού και Γέρακα, πριν δύο Σάββατα με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο, αντίκρυσα με έκπληξη τη νέα ατραξιόν- promotion ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων! Ναι καλά βλέπετε! Κορίτσια με μαγιώ, άγνωστης εθνικότητας, πλέναν τα αυτοκίνητα επίδοξων γαμπρών (;). Ίουουουυουου!



Δεν είναι η Λιβαδιά, δεν είναι ο Θεσσαλικός κάμπος! Ανώνυμη μανίτσα, λουλουδοφορούσα από πάνω μέχρι κάτω είναι, η οποία κρατάει λουλουδέ τσαντάρα (δεν την πρόλαβα στο πλάνω-μην με πάρει και χαμπάρι και με κυνηγά με την τσαντάρα-φαντάζεστε;;;) και χρυσό φάκελο και νάϋλον σακούλα με περιοδικά και ροζ αθλητικό τίγκα στην πούλια! (και τον αυγερινό!). Το μακιγιάζ (που πάλι δεν αποθανάτισα για τους ίδιους λόγους) ανάλογο όπως φαντάζεστε.


Ξημερώματα 4:30 το πρωί. Βραζιλιανάκι κοιμάται με στυλ. (την έβγαλα με την συγκατάθεση της μητρός της). Δεν είναι μία γλύκα;;;



Χαχαχαχα! Ενοικιαστήριο για δυάρι, 57 τ.μ ...μόνο 500 ευρώ!!! Κι από κάτω φυσικά τα ''στολίδια''. Νομίζω αυτά είναι ευανάγνωστα!!!



Αυτά για τώρα! Stay tuned για περισσότερα τεκτενόμενα! Και φυσικά αν δείτε κι εσείς κάτι που σας εντυπωσίασε προσφάτως, εδώ είμαστε εμείς! (newkidonthefashion@gmail.com). Cu soon!

By: Sandy Antonakaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου