Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

All I want for Christmas is you!

Τί πιο όμορφο και γλυκό από το να παντρευτείς τις γιορτές των Χριστουγέννων! Όσο οι άλλες νύφες ιδρώνουν και στάζει η μάσκαρα στο λευκό φόρεμά τους, Ιούλη μήνα, εσύ θα είσαι η βασίλισσα του χειμώνα! Τόλμησε στυλιστικά να παίξεις με το λευκό του χιονιού και το κόκκινο των γιορτών. Δε θα είσαι και η μόνη. Κοίτα τί βρήκα στο google για σένα!



 





 
 
























By: Sandy Antonakaki

Glamour-ous B-day Party!

Χτες είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο Mall και στα γενέθλια του αγαπημένου μας περιοδικού Glamour, το οποίο μας συντροφεύει εδώ και 10 χρόνια! (πώς πέρασαν έτσι, ακόμα έχω τις κονκάρδες από το 1ο τεύχος!).  
Σε συνδυασμό με το τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ γιορτινή! 
Οι μελωδίες του D.J εισχωρούσαν σε όλα τα καταστήματα (στα περισσότερα θα βρείτε γενναίες εκπτώσεις, εν όψει των γενεθλίων) κάνοντας πωλήτριες και πελάτισσες να χορεύουν!  
Χάρη στο Glamour αγόρασα φθηνότερα υπέροχα εσώρουχα από το Yamamay (25% έκπτωση!) και από το Sephora χρήσιμα επαγγελματικά καλλυντικά της εταιρείας με 40% έκπτωση! Με τις αγορές μου πήρα και 2 κουπούνια, ώστε να λάβω μέρος στους διαγωνισμούς για πλούσια δώρα αλλά και για ένα σούπερ αυτοκίνητο.
Φυσικά υπήρχε και κέρασμα, όπως για παράδειγμα, από το Lipton Tea. 
Την μεγαλύτερη όμως χαρά την πήρα όταν είδα μπροστά μου την editor-in-chief των περιοδικών Glamour, Lucky και House&Garden, κα Πωλίνα Σαρρή! Προσιτή, λιτή αλλά πάντα κομψή, με χαμόγελο χαιρέτιζε όσους την προσέγγιζαν. Τί άλλο πια να σας πω; Α, ναι! Το πάρτυ συνεχίζεται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου...εσείς θα το χάσετε;;; 




 By: Sandy Antonakaki
photos by: glamour.gr










Yamamay το εσώρουχο! (Christmas Collection)

Από όλα τα καταστήματα εσώρουχων που επισκέφτηκα την τελευταία εβδομάδα (και πιστέψτε με, πήγα σε πάρα πολλά!), το πιο εξυπηρετικό, φιλικό και με real sizes ήταν το αγαπημένο σε όλους μας Yamamay!
 Τί κι αν άλλα μαγαζιά είναι δήθεν πιο ξακουστά; Στη εν λόγω εταιρία βρήκα την χάρη που έψαχνα, τόσο στα προϊόντα του όσο και στην ευδιάθετη εξυπηρέτηση των υπαλλήλων της. (ο λόγος γίνεται για το κατάστημα του The Mall Athens, όπου παρεπιμπτόντως να επισημάνω πως είχα και 25% έκπτωση καθώς το αγαπημένο μας περιοδικό Glamour κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια και μας κερνάει προσφορές!)

Τα κορίτσια μου έδωσαν και κατάλογο με τα Χριστουγεννιάτικα εσώρουχα και είπα να τον μοιραστώ μαζί σας. Μπορεί η κρίση να βασιλεύει, αλλά εκτός από το γεγονός ότι τα εσώρουχα αυτά είναι πολύ προσιτά, καλό θα είναι, αφού θα μείνουμε μέσα φέτος, τουλάχιστον να το απολαύσουμε ;-) Και μιας και μίλησα για απόλαυση, η αντρική σειρά φωτογραφήθηκε με την Εθνική Ομάδα Πόλο Ιταλίας! (δες παρακάτω!)

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Christmas Merchandising!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο καιρός κάνει τα πάντα για  να μας το θυμήσει! Οι βιτρίνες μάλιστα έχουν αρχίσει να γεμίζουν με Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Για όσους δεν έχετε ακόμα διακοσμήσει τα καταστήματά σας αλλά και όσοι θέλετε να δώσετε μία άλλη διάσταση στο σπιτικό σας, εδώ θα βρείτε μερικές φωτογραφίες που βρήκα στο διαδίκτυο για εσάς.  
Θυμηθείτε ότι δε χρειάζονται πολλά χρήματα αλλά φαντασία και ευρυματικότητα. Θέματα προς έμπνευση είναι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, το χιόνι, τα αγγελούδια αλλά ακόμα και το σκέτο κόκκινο χρώμα μπορεί να αποδώσει την ατμόσφαιρα! Μεγάλα καταστήματα και οίκοι μόδας μας δείχνουν πώς!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

The best diamond engagement rings!

Ο Mr Big στο Sex and the City- Movie I είχε πει στην Carrie , στο τέλος πια, αφού της έβγαλε το λάδι, ότι ο σκοπός του διαμαντιού σε μια πρόταση γάμου είναι η επισφράγιση του συμβολαίου!  
Ανεξάρτητα την εθνικότητα ή την θρησκεία κάποιου, το διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι θεσμός και ''σημάδι'' της υπόλοιπης ενωμένης ζωής, για πάντα κατ'ευχήν! Δεν είναι όμως και ένα τεστ να δούμε και το γούστο ενός άντρα και πόσο καλά μας ξέρει; Θυμάστε τί έπαθε -πάλι- η Carrie όταν βρήκε το δαχτυλίδι που της προόριζε ο Έϊνταν για πρόταση γάμου (εμετό)!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

My 50's sense!

 Τα 50's μας φέρνουν στο νου την Μέρυλιν, την Μελίνα, την Αλίκη! Είναι υπέροχη ενδυματολογική δεκαετία με κομμάτια-σταθμό στην ιστορία της μόδας! Οι full skirts, τα cocktails φορέματα, η κρεπαρισμένη κόμμη, οι γόβες στιλέτο αλλά και τα πουά, τα ριγέ, τα πτι-καρώ είναι μόνο μια ιδέα!

Τα 50's είναι και η δική μου πρόσφατη εμμονή και την εφαρμόζω σε κάθε ευκαιρία! Δείτε πώς τα κατάφερα ακόμα και με κάμποσα κιλά παραπάνω από τα standards...Περιμένω και τα σχόλιά σας!